Sacrificiile făcute de Dana Marijuana pentru a duce un trai decent. Ce a ajuns să facă vedeta pentru bani: „Dacă mergi pe colo și pe colo, tot mai strângi”

Dana Marijuana și-a micșorat tariful pentru evenimentele private, fiind conștientă că oamenii nu mai au bani.

09 mai 2023, 10:13
Sacrificiile făcute de Dana Marijuana pentru a duce un trai decent. Ce a ajuns să facă vedeta pentru bani: „Dacă mergi pe colo și pe colo, tot mai strângi”
Ce face Dana Marijuana pentru a duce un trai decent

După ce a început să fie chemată la tot mai puține evenimente, Dana Marijuana a decis să micșoreze prețurile pentru petrecerile private, din lipsă de bani.

Vedeta a devenit celebră în perioada anilor 2000, făcând furori în perioada sa de glorie, dar odată cu trecerea timpului a început să fie chemată tot mai rar la petreceri. Artista mărturisește că lumea se teme de sumele pe care le-ar putea cere, dar realitatea este că nu ține deloc la preț, fiind conștientă că bugetul oamenilor este tot mai limitat și nu vrea să exagereze cu sume colosale.

La festivaluri și spectacole mari, Dana Marijuana recunoaște că negociază altfel, fiind în joc sume mai mari.

Citește și: Dana Marijuana, îngrozită de un om al străzii: „Doamne ferește! Femeia aceasta se dezbracă pe stradă!”

Vedeta susține că arfe un tarif sub media de pe piață, deoarece acceptă să cânte chiar și pentru 100 de euro. Artista este mulțumită că poate duce un trai decent.

„Lumea nu prea mă cheamă la petreceri, toți zic: „A, nu, Dana e scumpă, cântă pe bani mulți, n-o chemăm”, dar nu este deloc adevărat. Merg la zile de naștere, în casele oamenilor, și cânt și „La mulți ani!” dacă vor pentru 100 de euro.

Lumea nu mai are bani, dar, ca artist, dacă mergi, pe colo și pe colo, tot mai strângi. La spectacolele mari, la festivaluri, am un onorariu mai mare, firește, între 500 și 1.000 de euro, dar acolo poți negocia altfel, pentru că există un buget mare. Sunt fericită să cânt, să bucur oamenii, să fiu în lumina reflectoarelor”, a declarat Dana Marijuana pentru impact.ro.

Citește și: Dana Marijuana iubeşte din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să treacă peste moartea iubitului: „Lucrează în MApN”

Ea mai spune că sumele primite din drepturile de difuzare sunt extrem de mici, iar un artist nu se poate descurca doar cu atât.

„Păi, din drepturile de difuzare mi-au venit, dintr-o parte vreo 75 de lei, dintr-alta tot cam așa, am luat vreo 150 de lei cu totul. Mai faci ceva cu ei. Acum umblu cu niște acte, ca să mai rezolv cu niște bani din aceste drepturi de difuzare”, a mai spus ea.