Dana Marijuana s-a despărţit de iubit şi s-a mutat în casă nouă: „Această clădire este închiriată”

Dana Marijuana s-a despărţit de iubit şi s-a mutat în casă nouă. Artista a decis să meargă pe un nou drum, separat de iubitul ei. A închiriat un han, unde va organiza diverse petreceri cu artişti din toate domeniile. Însă, locaţia este şi casa ei, fiindcă acum va locui acolo.

06 ian. 2022, 15:47
Dana Marijuana s-a despărţit de iubit şi s-a mutat în casă nouă: „Această clădire este închiriată”
Dana Marijuana s-a despărţit de iubit

Dana Marijuana s-a despărţit de iubit şi s-a mutat în casă nouă. Dana Coteanu a rămas din nou singură, după ce s-a despărțit de partenerul de viață, cel alături de care își creștea cele două fetițe. Artista a divorțat de Sebastian Calu, bărbatul alături de care are o fetiță, în urmă cu câțiva ani.

Citeşte şi: Cum arată azi Dana Coteanu, alias Marijuana, „cea mai fidelă fată”. Greutățile vieții au transformat-o într-o femeie puternică

Dana Marijuana s-a despărţit de iubit şi s-a mutat în casă nouă

Nu este o dorinţă peste noapte, este o dorinţă de zeci de ani pe care o am şi pe care mi-a dictat-o conştiinţa mea. Se numeşte „Hanul artiştilor”, este un loc unde artiştii se pot întâlni şi ne pot arăta talentele lor. Dacă nu cânt acasă, cânt aici, avem şi o scenă.

Această clădire este închiriată. Am făcut un calcul şi am realizat că nici în zece vieţi nu aş putea să îmi cumpăr o asemenea clădire. M-am mutat cu totul aici. Consider că la 42 de ani ai mei trebuie să mă bucur de gândirea mea şi atracţia mea personală.

Pe un perete sunt expuse tablourile mele, iar pe celălalt sunt ale operele unei prietene de-ale mele. Această locaţie nu este o afacere, nu o închiriez, este ceva de suflet.

Vizavi de relaţia mea, am considerat că trebuie să mă retrag şi să fiu eu cu mine şi să îl las. Amândurora ne este bine separat. Fiecare avem defectele noastre„, a declarat Dana Marijuana la Exclusiv Vip.


loading...
Partenerii noștri