Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani: „La mulți ani, mie! Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă pacea”

Dana Nălbaru s-a pocăit, s-a retras din viața publică, s-a dedicat vieții de familie şi are o afacere cu prăjituri.

25 oct. 2023, 08:36

Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q și soția lui Dragoș Bucur, a împlinit 47 de ani pe 23 octombrie. Vedeta a simțit nevoia să-și manifeste recunoștința față de viața liniștită și armonioasă, pe care o duce alături de familia ei, mai ales cei trei copii Sofia (16 ani), Kadri (7 ani) și fiica adoptivă Roxana (10 ani). De asemenea, Dana Nălbaru s-a rugat Divinității, de ziua ei, pentru victimele conflictelor armate, din ultima vreme, în speranța că războaiele se vor sfârși cât mai curând.

Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a dedicat vieții de familie și, în special rolului de mamă. Vedeta a împlinit 47 de ani, iar cea mai arzătoare dorință este ca războaiele din ultimii ani să se sfârșească. Dana Nălbaru a transmis un mesaj emoționant, în care a spus că se roagă pentru toți oamenii nevinovați care au căzut victime conflictelor armate.

Dana Nălbaru caută angajați! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi acceptat de vedetă

„47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent. Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot. La mulți ani, mie! Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis’, a scris cântăreața pe Instagram.

Înainte de a se căsători cu Dragoș Bucur, Dana Nălbaru a avut o relație de câțiva ani cu solistul Călin Goia, de la trupa Voltaj. Din păcate, relația a fost eșec, iar Dana Nălbaru începuse să dezvolte atacuri de panică. Iată cum a pus punct fost solistă de la Hi-Q relației toxice cu Călin Goia.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Abia acum s-a aflat: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt’, declara Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.