Dana Nălbaru caută angajați! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi acceptat de vedetă

Dana Nălbaru face anagajări pentru a-și extinde afacerea cu brutăria artizanală, deschisă în zona Otopeni. Vedeta are cerințe stricte în ceea ce privește oamenii cu care lucrează.

10 oct. 2023, 23:46
Dana Nălbaru caută angajați! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi acceptat de vedetă
Dana Nălbaru caută angajați! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi acceptat de vedetă

Dana Nălbaru și-a transformat pasiunea pentru prăjituri într-o adevărată afacere de succes, după ce s-a retras din lumina refectoarelor. A deschis o brutărie artizanală în zona Otopeni, iar acum are nevoie de forță de lucru. Artista se află în plină dezvoltare acum și caută viitori angajați care să o ajute să își pună afacerea pe picioare.

Citește și: Părinții lui Dragoș Bucur au aniversat 50 de ani de la căsătorie. Ce surpriză le-a făcut Dana Nălbaru

Dana Nălbaru caută angajați pentru afacerea ei

După retragerea din lumina reflectoarelor, Dana Nălbaru a devenit mămică cu normă întreagă. Și-a dedicat timpul familiei și credinței, iar acum se preocupă intens de deschiderea noii sale afaceri cu dulciuri eco. Artista caută un om pe care se poate baza, însă experiența nu este obligatorie. Oferă taining atât cât este necesar pentru ca angajatul său să facă lucrurile perfect, să fie independent și stăpân pe sine.

„Suntem un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este nevoie ca persoana sa fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat”, se arată mesajul transmis pe un grup de Facebook.

În cadrul unui anunț postat în mediul online, Dana Nălbaru a precizat că este în căutarea unei persoane tinere, cu o atitudine pozitivă, responsabilă și orientată spre dezvoltarea sa în cadrul afacerii. Alături de cerințe, artista a menționat și responsabilitățile pe care să le ducă la bun sfârșit. Cât despre pachetul salarial, s-a limitat la a spune că este unul motivant, iar programul va fi în ture, două zile lucrătoare cu două zile libere.

„Candidatul ideal

– Căutam tineri pasionați de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili
– Program 2 zile cu 2 zile
– Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creșterea brandului și totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi

Descrierea jobului

-verifică și recepționează produsele
– participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat și la realizarea comenzilor de aprovizionare
– Cunoaște și respectă rotația stocurilor, normele și criteriile de depozitare a materiei prime
– determina necesarul de materii prime și lansează comenzile de aprovizionare
– verifică calitativ și cantitativ produsele recepționate și depozitează ingredientele alimentare
– urmează planul și instrucțiunile HACCP
– respectă normele de igienă

Beneficiile vor fi discutate în cadrul interviului”, a mai scris Dana Nălbaru în mesajul postat în mediul online.

Citește și: Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Abia acum s-a aflat: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”