Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Abia acum s-a aflat: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Fosta cântăreață și Dragoș Bucur au o căsnicie frumoasă, care durează de 18 ani. Însă, puțini își mai amintesc faptul că blondina s-a iubit cu Călin Goia, solistul trupei Voltaj, înainte să formeze o familie cu prezentatorul Visuri la cheie.

29 sept. 2023, 14:12
Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Abia acum s-a aflat: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”
Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Artista a știut încă de la început că nu va rămâne lângă Călin Goia, pentru că nu vedeau viața total diferit. Mai mult, începuse să dezvolte atacuri de panică, care erau foarte dese, ceea ce a determinat-o să pună punct relației.

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit. Imagini cu o melodie religioasă interpretată dumnezeieşte în vârf de munte: „Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”

Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei

La scurtă vreme după ce a pus punct relației cu vedeta de la Voltaj, Dana Nălbaru a început povestea de iubire cu Dragoș Bucur, iar problemele sale de sănătate s-au rezolvat.

Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, declara Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.