Dana Nălbaru, adevărul despre relația cu solistul trupei Voltaj. De ce s-a despărțit de bărbatul pe care-l iubea: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți”

Dana Nălbaru a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu solistul trupei Voltaj, Cătălin Goia. S-au cunoscut în 1998 și au avut o relație serioasă, motiv pentru care mulți au crezut că vor ajunge să devină soț și soție.

03 mai 2023, 09:41
Dana Nălbaru, adevărul despre relația cu solistul trupei Voltaj. De ce s-a despărțit de bărbatul pe care-l iubea: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți”

Dana Nălbaru și Cătălin Goia au fost împreună șapte ani. Familia și prietenii credeau că vor ajunge în fața altarului, iar destinul lor a fost altul. Au ajuns să se despartă în cele din urmă din cauza infidelității. Artista a fost surprinsă în brațele unui alt coleg de trupa, iar asta a dus la ruptura dintre ei.

Citește și Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac”

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana.

La rândul ei, Dana Nălbaru a spus că s-a îmbolnăvit din cauza fostului partener.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Citește și Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică. Face bani frumoși din afacerea ei