Dana Nălbaru, noi declaraţii după ce s-a pocăit la 33 de ani: „Când te pocăiești, mulți spun că ai luat-o razna”

Fosta solistă a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru, a povestit cum a ajuns pocăită, dar și ce i-a adus această etapă din viața ei.

25 aug. 2023, 22:13
Dana Nălbaru, noi declaraţii după ce s-a pocăit la 33 de ani: „Când te pocăiești, mulți spun că ai luat-o razna”

Dana Nălbaru s-a pocăit. Fosta interpretă a povestit despre pasul pe care l-a făcut la 33 de ani, atunci când s-a botezat. „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

Dana Nălbaru a mărturisit că a învățat că poate fi fericită cu puține lucruri: „Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui.”

Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar Dragoș Bucur este creștin ortodox

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea”, a mai declarat Dana Nălbaru. Fosta membră Hi-Q a explicat ce însemnă să te încrezi în Dumnezeu și de ce este diferit de „să crezi”.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta… Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana.

Și tot ea a mai spus: „când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”.

La podcast-ului „Fain și Simplu”, Dana Nălbaru a vorbit și despre momentul în care băiețelul  ei s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație grea, în care ea și soțul ei, Dragoș Bucur au crezut că o să-l piardă.

„Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit”, a mai spus ea.

Amintim că Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur sunt părinţii a trei copii. Sofia, Roxana și Kadri, mezinul familiei. Vedetele au optat pentru o formă de educaţie neconvenţională, motiv pentru care copiii lor nu sunt înscrişi la şcoală, ci lucrează în fiecare zi, acasă, cu unul dintre părinţi.

Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar soțul ei este creștin ortodox

Recent, Dana Nălbaru a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a decis să-și schimbe religia. Artista a declarat că s-a pocăit și s-a botezat din nou la vârsta de 33 de ani.

După mulți ani de la această schimbare, Dana Nălbaru a vorbit public despre partea spirituală a vieții sale. Mulți s-au întrebat ce religie are restul familiei ei.

Ei bine, chiar dacă Dana Nălbaru a decis să se pocăiască, Dragoș Bucur, soțul ei, a hotărât să rămână în religia creștin-ortodoxă.

În ceea ce îi privește și pe copii, aceștia au aceeași religie ca tatăl lor, așa cum au fost botezați imediat după ce au venit pe lume.

Întrebată despre religia fiilor, Dana Nălbaru a fost sinceră și a declarat că vrea să le lase libertate să aleagă fiecare ce vrea, în funcție de cum se simte bine.

Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu’‘, a spus aceasta.

Artista a recunoscut, însă, că cel mai atras de partea spirituală pare a fi băiețelul familiei, care alege adesea să se roage alături de mama lui.

Copiii mei, cel puțin băiețelul meu, se roagă alături de mine în fiecare seară. A fost decizia lui. Niciodată nu i-am spus să facă ceva. A văzut la mine și a venit lângă mine. Se roagă în gând așa cum știe el și îmi pune întrebări când vrea să știe ceva”, a declarat artista, în urmă cu mai mult timp.

Dragoș Bucur, despre credință

Indiferent de religia pe care o are fiecare, important este că atât Dana Nălbaru, cât și Dragoș Bucur sunt oameni credincioși, cu valori morale bine înrădăcinate și cu iubire pentru Dumnezeu.

Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva.

CITESTE SI: Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant