Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant

Dana Nălbaru a vorbit pentru prima dată despre boala cu care se confruntă soțul ei, Dragoș Bucur. Cei doi sunt căsătoriți de 18 ani, iar de 20 actorul se confruntă cu o boală pentru care există doar tratament, nu și remediu.

13 iul. 2023, 17:10
Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant

Dana Nălbaru spune că a învățat să trăiască cu afecțiunea soțului ei, care a „venit la pachet” cu cel care și-a întemeiat o familie. Dana a povestit că au existat și momente dificile, însă Dragoș Bucur a trecut peste ele cu brio.

În urmă cu 20 de ani, Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu diabet, iar de atunci el luptă să țină această afecțiune sub control și să ducă, în același timp, o viață normală. Acum, Dana Nălbaru a decis să povestească, pe blogul ei personal, despre cum a învățat totul despre această boală și despre cât de curajos este soțul ei.

Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

„La început nu aveam nici cea mai mică idee despre ce înseamnă hipo și hiper. Vedeam că se testează des, că își face insulina, că își cântărește mâncarea (a avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant) dar, cu timpul, am învățat cam tot ce e important să știu despre diabet. Azi acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte din viața mea. (…) Despre Dragoș e vorba și o să vă spun câteva cuvinte despre viața mea alături de diabetul său. Știti, noi doi (eu și diabetul lui Dragoș) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul”, a afirmat Dana Nălbaru, potrivit Click.

„Reușește să ne ferească pe noi de diabet”
Dana a dezvăluit că întotdeauna își face griji pentru soțul ei atunci când acesta lucrează mai multe ore, lucru care îi poate afecta glicemia.

„Deși are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional și asta îi afectează glicemiile pe o perioadă mai lungă de timp, deși mă îngrijorez pentru fiecare noapte pierdută la câte-o filmare, deși îl văd uneori confuz de la hipo sau nervos de la hiper, el e aproape tot timpul ”treaz”… înăuntrul său știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face. Face așa de bine și de discret (are grijă de el) încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet”, a mai scris artista pe blogul ei.

Artista spune că Dragoș Bucur este întotdeauna dispus să își ajute familia, indiferent dacă se simte sau nu rău.

„Nu se plânge niciodată, nu spune niciodată ”nu pot” atunci când am nevoie de ajutor (și poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretențios, ba e chiar vesel și mereu gata să găsească o soluție”, a precizat Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru a dat vestea despre boala lui Dragoș Bucur: “Nu m-a recunoscut, a intrat în hipo…M-am panicat rău”

Dragoș Bucur nu și-a recunoscut soția: „M-am panicat”

Deși Dragoș Bucur încearcă să își țină boala sub control, există și momente în care glicemia îi scade sau crește foarte mult. Dana Nălbaru a povestit cum a decurs un astfel de moment și cum actorul nu și-a recunoscut soția timp de câteva secunde.

„O singură dată s-a enervat tare. Când și-a uitat borsetă cu teste și insulina la hotel, în Paris. Iar eu, o singură dată m-am speriat îngrozitor. Într-o noapte, când a intrat în hipo și i-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască și să-mi poată spune ceva. M-am panicat, desigur, i-am adus zahăr și am așteptat să își revină”, a povestit Dana Nălbaru.

„În rest, viața e ca la orice altă familie. Cu hidrați, dulciuri, muncă, vacanțe, copii, prieteni și muulte vise frumoase de împlinit în viitor”, a mai spus artista.