Dana Nălbaru, dezvăluiri cutremurătoare. „Ajunsesem să fac atacuri de panică…”

Dana Nălabru, a trecut prin foarte multe momente delicate în ultima perioadă. Vedeta a suferit de o depresie foarte puternică şi de multe ori a avut atacuri de panică.

RomaniaTV.net
14 nov. 2016, 11:54
Dana Nălbaru, dezvăluiri cutremurătoare. „Ajunsesem să fac atacuri de panică…”

Dana Nălbaru a traversat o perioadă a vieţii nu tocmai bună, care a învăţat-o să devină mai puternică, scrie spynews.ro. Deşi au fost momente în care vedeta a fost în pragul colapsului, a reuşit să se redreseze, totul pentru fetiţa ei Sofia şi pentru Kadri, băieţelul vedetei. Dana Nălbaru a povestit într-un interviu pentru Star Matinal despre perioada neagră a vieţii ei şi despre lecţiile de viaţă pe care le-a învăţat în urma acestui episod.

Citeşte şi Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, dezvăluiri din intimitate. „Sexul e altfel…”

„M-am îmbolnăvit. Ajunsesem să fac atacuri de panică aproape în fiecare zi. Nu este deloc uşor, nu ştii pe ce cale să o apuci, nu ştii încotro să te duci. Aşa eram eu. Nu mă simţeam înţeleasă. Am învăţat să accept că ceea ce se întâmplă, se întâmplă dintr-un anumit motiv. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt, mi-am promis ferm că nu voi mai lăsa nimic să îmi afecteze viaţa, primul om la care mă voi gândi sunt eu”, a povestit Dana Nălbaru pentru Star Matinal.

Dana Nălbaru este căsătorită cu celebrul actor Dragoş Bucur. Din mariajul lor a rezultat o fetiţă, pe nume Sofia, şi un băieţel căruia i-au pus numele Kadri.