Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar Dragoș Bucur este creștin ortodox

După ce Dana Nălbaru a povestit că s-a pocăit, mulți s-au întrebat ce religie are și familia sa. Ce decizie a luat artista în privința copiilor.

15 iul. 2023, 15:38
Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar Dragoș Bucur este creștin ortodox

Recent, Dana Nălbaru a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a decis să-și schimbe religia. Artista a declarat că s-a pocăit și s-a botezat din nou la vârsta de 33 de ani.

După mulți ani de la această schimbare, Dana Nălbaru a vorbit public despre partea spirituală a vieții sale. Mulți s-au întrebat ce religie are restul familiei ei.

Ei bine, chiar dacă Dana Nălbaru a decis să se pocăiască, Dragoș Bucur, soțul ei, a hotărât să rămână în religia creștin-ortodoxă.

În ceea ce îi privește și pe copii, aceștia au aceeași religie ca tatăl lor, așa cum au fost botezați imediat după ce au venit pe lume.

Întrebată despre religia fiilor, Dana Nălbaru a fost sinceră și a declarat că vrea să le lase libertate să aleagă fiecare ce vrea, în funcție de cum se simte bine.

Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu’‘, a spus aceasta.

Artista a recunoscut, însă, că cel mai atras de partea spirituală pare a fi băiețelul familiei, care alege adesea să se roage alături de mama lui.

Copiii mei, cel puțin băiețelul meu, se roagă alături de mine în fiecare seară. A fost decizia lui. Niciodată nu i-am spus să facă ceva. A văzut la mine și a venit lângă mine. Se roagă în gând așa cum știe el și îmi pune întrebări când vrea să știe ceva”, a declarat artista, în urmă cu mai mult timp.

Dragoș Bucur, despre credință

Indiferent de religia pe care o are fiecare, important este că atât Dana Nălbaru, cât și Dragoș Bucur sunt oameni credincioși, cu valori morale bine înrădăcinate și cu iubire pentru Dumnezeu.

Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva.

CITESTE SI: Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant