Dana Nălbaru, plină de tatuaje și de nerescunoscut, a ieșit la plimbare prin oraș alături de fiica ei adolescentă. Parcă ar fi două surori. Imagini de excepție

Fiica adolescentă a lui Dragoș Bucur a fost surprinsă recent pe străzile Capitalei împreună cu mama ei, Dana Nălbaru.

02 nov. 2022, 14:06

Cele două sunt de nerecunoscut. Sofia a crescut, a devenit o adolescentă frumoasă, de 17 ani, iar pe mama ei o poți confunda foarte ușor cu sora ei mai mare. S-au bucurat de timp de calitate petrecut împreună în oraș, făcând relația mamă-fiică să fie și mai apropiată. Dana și Sofia, îmbrăcate lejer și colorat, au ieșit la o plimbare relaxantă prin centrul Bucureștiului.

Dana Nălbaru încerca să se împartă între mesajele pe care le primea pe telefon și discuția pe care o avea cu fiica sa. La un moment dat a ajutat-o pe Sofia să-și acopere acneele de pe chip cu fond de ten. Mai multe fotografii cu cele două au fost surprinse de Mediaflux și le puteți găsi aici.

Sofia nu e singura fiică a cuplului Dragoș Bucur – Dana Nălbaru. Cei doi mai au împreună doi copii: pe Kadri (de șapte ani) și pe Roxana (de zece ani). Sunt foarte implicați amândoi în viața de familie. Deși au un program încărcat, mai ales Dragoș Bucur, care se împarte între platoul de televiziune și casă, au grijă ca copiii lor să le simtă constant prezența în viața lor.

Citește și Cum se înțeleg copiii lui Dragoș Bucur. Actorul și soția sa au adoptat o fetiță de etnie rromă. „Crește la fel ca frații săi. Trece prin transformările pe care destinul i le-a pus în față”

Cuplul e cunoscut și pentru o decizie destul de controversată pe care a luat-o în urmă cu câțiva ani. Dana și Dragoș au ales să-și retragă copiii din sistemul clasic de învățământ și au optat, în schimb, pentru homeschooling.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”, a mărturisit Dana Nălbaru.

Citește și Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu îşi duc copiii la şcoală. Motivul pentru care au luat această decizie