Dana Nălbaru, gest neaşteptat după ce şi-a retras fiica de la şcoală

Dana Nălbaru s-a înscris la Facultatea de Psihologie, asta după ce recent a anunțat că și-a retras fiica de la școală pentru a urma home-schooling. Chiar dacă mulți au criticat-o pentru decizia ei, iată că soția lui Dragoș Bucur a luat o altă hotărâre importantă. Blonda este studentă.

12 oct. 2016, 10:46
Dana Nălbaru, gest neaşteptat după ce şi-a retras fiica de la şcoală

Dana Nalbaru s-a înscris la facultate, scrie libertatea.ro. „M-am apucat de școală. Am luat-o pe Sofia de la școala și m-am apucat eu de asta, fac psihologia”, a mărturisit fosta vedeta TV într-un interviu acordat revistei Șapte Seri. Dana Nălbaru a mai declarat că după facultate vrea să se specializeze în străinatate, pentru a urma o carieră în acest domeniu.

Citeşte şi Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, prima dispută după ce şi-au retras fiica de la şcoală. Cei doi nu se pot pune de acord asupra programului

Dana Nălbaru s-a înscris la Facultatea de Psihologie. Recent și-a retras fetița de la școală

Dana Nălbaru a anunțat că și-a retras fetița de șa școală, din cauza neîncredere în sistemul de învățământ. Dacă unii au apreciat gestul ei, alții au criticat-o dur pentru decizia luată. Se pare că artista va primi amendă pentru hotărârea ei. Modelul „homeschool” nu este reglementat în România, iar părinţii sunt chiar pasibili de amendă. Singura acoperire legală a părintelui care îşi retrage copilul din sistemul public sau privat de învăţământ autorizat în România este să facă dovada înscrierii copilului la o şcoală-umbrelă care să-i poată elibera o diplomă recunoscută în ţara noastră.