Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, mai împliniți ca niciodată, după ce au descoperit frumusețea vieții la țară: „O femeie obosită, dar fericită că și-a plantat singură roșiile”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat de ani buni la țară, alături de cei trei copii ai lor. Și-au construit un colțișor de rai în satul Moșteni-Greci din județul Argeș, unde se hrănesc cu ceea ce cultivă și duc o viață simplă.

22 apr. 2024, 11:47

Dana Nălbaru și actorul Dragoș Bucur au renunțat la agitația Capitalei și s-au mutat la țară, alături de copiii lor: Sofia, de 17 ani, Kadri, în vârstă de 9 ani, și Roxana India, de 12 ani. Recent, fosta solistă s-a apucat să pregătească grădina și le-a arătat urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că a învățat să planteze răsaduri în solar.

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur muncesc pe brânci în livada proprie, alături de copiii lor. ”Curând aici vor fi legume”

Săptămâna trecută a văruit pomii din livadă, iar acum a venit timpul ca și grădina să primească puțină atenție. Fosta cântăreață vrea să cultive diverse legume. Cel care a ajutat-o să pregătească pământul a fost, desigur, soțul ei Dragoș Bucur, care a arat brazdele cu micul său tractor. „Curând aici vor fi legume”, scria Dana Nălbaru în dreptul unei poze cu partenerul său.

Dana Nălbaru a plantat legume în grădină

Viața la țară nu e ușoară, însă, artista e bucuroasă că poate să-și planteze de una singură castraveții și roșiile. După ce Dragoș Bucur a pregătit pământul, fosta cântăreață s-a ocupat de plantarea răsadurilor.

Citește și: Dana Nălbaru, ironii acide la adresa persoanelor care i-au spus că arată ca o servitoare. Cum gestionează vedeta criticile fanilor

„O femeie obosită, dar fericită ca și-a plantat singură roșiile, castraveții si ardeii 🤭. Fain. Mi-a plăcut ❤️”, a scris Nălbaru, alături de imaginile care o arată mergând seara spre casă cu o găleată atârnată de o sapă sprijinită pe umăr, dar și cu alte unelte în cealaltă mână.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)