Dana Roba a postat un mesaj cutremurător pentru fostul soț, la trei luni după ce acesta a băgat-o în comă: „Crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat”

Dana Roba a postat un mesaj cutremurător la adresa fostului soț, pe Instagram, după ce, la începutul lunii iunie, bărbatul a băgat-o în comă.

27 aug. 2023, 13:40
Dana Roba a postat un mesaj cutremurător pentru fostul soț, la trei luni după ce acesta a băgat-o în comă: „Crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat”
Dana Roba, mesaj pentru fostul soț, pe Instagram

În urmă cu trei luni, Dana Roba a fost bătută de fostul soț cu ciocanul și a ajuns în comă la spital. Acum, make-up artista încearcă să se refacă, dar cu greu își poate scoate din minte episodul cumplit.

După ce a fost externată, vedeta și-a reluat activitatea pe rețelele sociale, dar și activitatea profesională, sperând că va redeveni, încet-încet, persoana care era înainte.

Citește și: Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț, după ce bărbatul a agresat-o și a lăsat-o cu urme adânci pe viață: „Nu sunt pregătită pentru așa ceva”

Agresiunea din partea lui Daniel Balaciu a marcat-o profund, iar de curând, în secțiunea de povești de pe Instagram, a postat un mesaj ca un semnal de alarmă la adresa acestuia și a bărbaților care procedează la fel. Dana Roba transmite că un bărbat eșuează din clipa în care ridică mâna la o femeie.

„Dacă ai ajuns să dai într-o femeie, crede-mă că deja ai eșuat ca bărbat”, a fost mesajul vedetei, la trei luni după ce a fost la un pas de moarte. Totodată, potrivit spuselor sale, în timp ce era lovită cu ciocanul, fostul soț striga că vrea să o omoare.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea „În Oglindă”, Dana Roba a spus că Daniel Balciu a premeidtat momentul agresiunii,  iar motivul din spatele acestui gând macabru era faptul că ea voia să divorțeze de el. Make-up artista i-a spus că vrea să pună punct mariajului, fiindcă nu mai suportă violența lui fizică și verbală.

Citește și: Povestea emoționantă de iubire dintre Dana Roba și noul ei iubit. S-au reîndrăgostit după 14 ani, în timp ce ea era pe patul de spital

Daniel Balaciu se află acum după gratii, iar oamenii legii urmează să decidă sentința finală. Între timp, Dana Roba și-a făcut un nou iubit, pe nume Beniamin.

„Beni a venit la spital cu un buchet de trandafiri roșii, cu durere in suflet a crezut ca ma va vedea pentru ultima data… dar in prima zi când a venit, mi-a spus: promit ca voi fii alături de tine, orice se întâmpla…dacă te vei face bine, nimic nu ma va putea face sa nu te mai caut.

Dumnezeu a scris VIAȚA in dreptul meu, iar Beni a fost ca un înger pe care Dumnezeu l-a folosit sa aibă grija de mine. In zilele când eram singura și nu puteam deschide nici măcar o sticla de apa, el venea și îmi dădea sa mănânc, apoi îmi învățase și tratamentul pe care îl iau pentru operația de la cap.

A fost cu mine la toată controalele neurologice și la terapia pentru mâini. Mereu ma aștepta, atât cât aveam nevoie. Beni este un bărbat pocăit și cu frica de Dumnezeu, s-a rugat pentru sănătatea mea la fel ca și voi. Va mulțumesc tuturor, celor care v-ați rugat pentru mine🙏🏻 DUMNEZEU V-A ASCULTAT RUGĂCIUNEA”, a scris Dana Roba pe Instagram.