Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni: „Suntem doi oameni maturi si asumați până la capăt”

Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni. Vedeta a trecut anul acesta printr-un eveniment foarte traumatizant, însă nu se oprește din a spera în continuare că viața ei va merge pe drumul cel bun. Recent, au apărut zvonuri că povestea de dragoste cu Beni s-ar fi încheiat.

17 sept. 2023, 15:38
Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni: „Suntem doi oameni maturi si asumați până la capăt”
Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni

Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni. Aceasta a declarat de mai multe ori că Beni este ajutorul ei în această perioadă dificilă a vieții sale, iar după lungi perioade de critică, a încetat să se mai afișeze cu acesta pe rețelele sociale.

Citește și: Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Dana Roba, adevărul despre despărțirea de Beni

Cum Dana Roba nu a mai postat nimic despre Beni, admiratorii femeii au speculat că cei doi s-ar fi despărțit, însă aceste zvonuri nu au ținut foarte mult timp, make-up artista dezvăluind adevărul despre relația lor.

Nu m-am despărțit de Beni, nici nu intră în discuție așa ceva. Suntem doi oameni maturi si asumați până la capăt. Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca DUMENZEU să fie cu noi în continuare.

Beni este bărbatul care a stat lângă mine când am trecut prin valul umbrei morții. Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea sa mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla”, a scris Dana Roba pe pagina ei de Instagram.

Dana Roba vrea să cadă la pace cu soacra ei

Dana Roba a încercat să se împace cu socrii, dar și cu fratele lui Daniel Balaciu, însă vedeta susține că, în continuare, acest lucru nu se vrea, cu toții mințind-o cu diferite lucruri. Recent, socrii și cumnatul ei au fost audiați.

Recent, socrii vedetei au fost audiați, dar momentan nu s-au aflat răspunsurile pe care Dana Roba le așteaptă. „Au fost audiați cumnatul meu, socrul meu și soacra mea. Soacra mea e o mincinoasă, a zis că îi e dor de fete, că vrea să le vadă, dar în momentul în care am sunat-o am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea, dar nu a răspuns niciodată, și a văzut clar că eu am sunat-o. Eu am sunat-o, dar nu a vrut să răspundă”, a spus Dana Roba. (Citește AICI mai multe detalii)