Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Dana Roba a rupt tăcerea în cazul tentativei de omor a soțului său. Daniel Balaciu ar fi avut parte de un ajutor surprinzător, fiind vorba de o persoană la care make-up artistul nu s-ar fi așteptat vreodată. Aceasta a povestit cum a rămas fără bani și aproape fără viață din cauza soțului său.

07 sept. 2023, 23:47
Dana Roba rupe tăcerea! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu în tentativa de omor: „Este diabolic”

Dana Roba a făcut mărturisiri incredibile la trei luni de la noaptea de coșmar în care a fost la un pas să își dea ultima suflare. Make-up artistul a povestit cum socrii și cumnatul său sunt anchetați de polițiști pentru furt, după ce aceștia i-ar fi furat vedetei o sumă mare de bani, acte și alte bunuri. Mai mult decât atât, Dana Roba spune că mama lui Daniel Balaciu l-ar fi influențat pe acesta să comită fapta atroce de a o ucide.

Citește și: Dana Roba, desfiinţată de fosta nevastă a lui Nicolae Guţă. „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!”

Dana Roba aruncă bomba: mama lui Daniel Balaciu a fost complice la tentativa de omor

Makeup-artistul crede că toată întâmplarea în urma căreia ar fi putut să moară a fost plănuită în detaliu de soțul său, Daniel Balaciu, și mama acestuia.

„Astăzi soacra mea, socrul meu și cumnatul meu au fost audiați. Nu știu prea multe detalii despre audiere, aștept să mă sune avocatul. Sunt audiați de către un polițist, nu de către procurori. Soacra mea, înainte cu o seară să se întâmple totul, a fost la mine. Mie îmi este teama ca nu cumva ea să fi pus totul la cale cu Daniel. Eu am dreptul să cred că a fost un plan de-al lor premeditat. Dacă vreau eu să cred ceva, nu poate să vină nimeni să îmi spună să cred altceva. Eu cred că așa a fost. Pentru că înainte cu o zi de nenorocire, a fost acasă și a stat toată ziua cu una dintre fetițe. Eu am fost la biserică cu cealaltă fetiță, apoi am fost la o terasă și am stat până la ora 10. Deja când am ajuns acasă, ea nu mai era la mine, plecase. Ca și cum nu voia să vadă în ce hal ajung”, a declarat Dana Roba pentru FANATIK.

Dana Roba mai acuză și că i-au dispărut din casă acte importante, dar și o sumă considerabilă pe bani. Vedeta a recunoscut și faptul că familia lui Daniel Balaciu nu se află la prima abatere și asta pentru că, în trecut, vedetei i-au mai lipsit din casă diverse bunuri, luate chiar de fostul partener.

„Pe ei i-au audiat pentru bani. Ei mi-au furat banii și actele. Actele de la apartament, diploma mea de makeup artist, diploma de 12 clase, totul a fost furat. Nu mi-au lăsat decât cardul de sănătate și buletinul, în portofel. În rest, banii din portofel și suma aceea mare, a fost furată. Eu nu știam ce îmi vor face ei și nu m-am uitat la acte, să le pun bine. Nu știam eu că urmează episodul macabru, că altfel dormeam la o prietenă, la părinți. Făceam cumva să plec de acolo, luam copiii și plecam. Dar eu nu am știut ce pun ei la cale. În trecut îmi mai luau chestii din casă. Detergent de rufe, balsam, mă trezeam că nu mai sunt în casă. Iar Daniel spunea că le-a dus la mama lui, la țară. La fel și un aparat de făcut smoothie-uri, el spunea că l-a dus la țară. Bine, astea sunt lucruri minore, nesemnificative”, a mai adăugat Dana Roba.

Vedeta așteaptă acum să i se facă dreptate în instanță, însă nu crede că va putea să treacă vreodată peste ceea ce propriul soț și tată al fetițelor sale i-a făcut. În ceea ce le privește pe copile, acestea nu îl mai numesc „tată” pe Daniel Balaciu, mai ales după ce au înțeles prin ce chinuri a făcut-o pe mama lor să treacă.

„Omul e diabolic. O țară întreagă așteaptă finalul lui, pedeapsa lui. Eu nu pot să spun că îl iert sau nu, să îl ierte copiii mei prima dată. Copiii mei au fost supuși unui episod macabru, teribil. Ei nici nu trebuiau să audă de așa ceva, darămite să vadă. Fetele sunt foarte supărate pe el. Lui Daniel, fetele îi spun . Iar ele nu sunt influențate de mine în niciun fel. Dacă eu mai vorbesc cu ele și le mai povestesc unele lucruri și îi spun lui Daniel ”, a mai spus Dana Roba pentru sursa citată.

Citește și: Ce plan avea Daniel Balaciu după ce și-a mutilat soția. Dana Roba a spus tot: „Era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul”