Dana Roba, cu un pas mai aproape de a obține custodia fetițelor: „O să fie decăzut din drepturi, eu asta îmi doresc”

Dana Roba a dezvăluit cât de mult a avansat procesul pentru custodia fetițelor. Make-up artsita își dorește ca tatăl lor să fie decăzut din drepturi.

10 apr. 2024, 09:22
Dana Roba, cu un pas mai aproape de a obține custodia fetițelor: „O să fie decăzut din drepturi, eu asta îmi doresc”
Dana Roba vrea să obșină custodia totală a fetițelor sale

Dana Roba se luptă de un an să câștige procesul în fața lui Daniel Balaciu, după ce a fost lovită de soțul ei cu un ciocan în cap de mai multe ori și a ajuns la limita dintre viață și moarte. Make-up artista vrea să obțină custodia totală a fiicelor sale și nu mai vrea ca tatăl lor să aibă niciun drept.

Citește și: Dana Roba, cu burtica de gravidă la vedere pe internet! Make-up artista a trecut peste mariajul îngrozitor și își reface viața cu Beni

Aceasta a mărturisit că procesul a înaintat, iar judecătorul i-a dat permisiunea de a le încadra pe fiicele sale ca parte vătămată. Micuțele vor sta de vorbă cu un psihiatru, care va decide cum vor evolua lucrurile de aici încolo. Dana Roba își dorește ca Daniel Balaciu să nu mai aibă niciun drept asupra lui Celine și Chantal.

„Sunt programată la medicul legist. După care, fetele vor fi supuse la psihiatru, vor fi și ele chemate la INML.  Judecătorul mi-a aprobat cererea ca să le introducem pe fete ca parte vătămată în proces. Asta o să mă ajute la custodie mai mult. Dacă eu demonstrez că fetele au fost de față, o să fie decăzut din drepturi, eu asta îmi doresc. Eu lupt pentru custodia totală”, a precizat Dana Roba, penbtru wowbiz.ro.

Citește și: Dana Roba luptă pentru custodia fetițelor: „A fost un tată bun la copii cât a fost”. Se teme pentru viața ei și vrea să plece din țară

La ultima înfățișare, Dana Roba nu și-a recunoscut soțul. Ea afirmă că Daniel Balaciu s-a schimbat radical fizic și nu în bine.

„A încărunțit, de nerecunoscut cum arată acum. Eu îl știam altfel. El era bărbatul care se bărbierea la 2-3 zile, se tundea în fiecare săptămână, super aranjat, numai tricouri de brand. Îl știam un om super pedant. El nu suporta să stea lângă mine, dacă veneam după 10 ore de lucru. Acum, să ajungi să stai într-o cameră cu deținuții… Într-adevăr, omul și-a recunoscut fapta, recunoaște că mi-a dat, că el a făcut și așa mai departe”, a mai dezvăluit Dana Roba, pentru sursa citată.