Dana Roba face pasul cel mare spre vindecare! Fosta iubită a lui Nicolae Guță se pregătește de o nouă operație. ” Dumnezeu să mă ajute”

Dana Roba și-a luat inima în dinți și se pregătește să facă pasul cel mare către vindecare. Fosta iubită a lui Nicolae Guță este gata pentru intervenția de reconstrucție a mâinilor și caută un medic bun care să efectueze intervenția chirurgicală.

12 iul. 2023, 08:40
Dana Roba face pasul cel mare spre vindecare! Fosta iubită a lui Nicolae Guță se pregătește de o nouă operație. ” Dumnezeu să mă ajute”
Dana Roba face pasul cel mare spre vindecare!

Dana Roba face pasul cel mare spre vindecare! După ce medicul neurolog i-a spus că este aptă pentru operație, vedeta s-a declarat extrem de entuziasmată și asta pentru că intervenția de reconstrucție a mâinilor o va ajuta să revină la muncă.

Citește și Dana Roba duce o bătălie grea. Cu mâinile în ghips și traume de nedescris, plânge că nu mai poate munci: „Nu pot să mănânc singură, să beau apă, să deschid uși”

Dana Roba face pasul cel mare spre vindecare!

În aceste momente, Dana Roba vrea să găsească un medic bun care să efectueze operația pentru că arde de nerăbdare să se întoarcă la locul său de muncă și la clientele sale. Pentru asta, vedeta a mărturisit că este dispusă să meargă oriunde în țară.

„Am fost la neurochirurg și mi-a spus că îmi dă voie să mă operez la mâini, la doctorul Pătrașcu, iar el a zis că în data de 25 se întoarce din concediu și o să fac o vizită la dânsul. O să îmi vadă mâinile și după aceea mă operează la operația pentru refacerea mâinilor.

Pentru mine există totuși și varianta a doua că dacă aș găsi un doctor liber în țară sau la București, un doctor bun, m-aș duce chiar și mâine la el”, a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

Make-up artistul vedetelor a dezvăluit că tot ce își dorește este ca intervenția să aibă loc cât mai repede pentru a scăpa de ghips. Acum, fosta iubită a lui Nicolae Guță este în căutarea unui ortoped bun care să o opereze și să o ajute să aibă din nou o viață normală.

„Caut un medic bun, ortoped, în România. Dacă e din București îmi iau bilet de avion București – Timișoara, vin, mă operez și plec înapoi acasă. Dumnezeu să mă ajute că până în 25 să stau să aștept mi se pare exagerat de mult. Deja m-am săturat cu mâinile în ghips, nu mai pot. În numele lui Dumnezeu îți spun că nu mai pot cu ele în ghips. Este foarte greu.

M-aș bucura să vin la București, aștept să văd dacă voi găsi un medic, îmi doresc un medic bun, ortopedia să fie frumusețea vieții lui și să îmi facă mâna ca nouă. Cred că Dumnezeu are oamenii lui care sunt înțelepți pe treaba asta.

Chiar dacă sunt așa de dărâmată, am fost de dimineață și m-am machiat, m-am făcut frumoasă ca să vadă doctorul că nu m-a operat degeaba, să vadă că mi-am dorit să trăiesc”, a mai spus Dana Roba.

Citește și Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Suma imensă pe care i-o cere după ce desfigurat-o: „Îmi va plăti!”