Dana Roba se teme că nu va mai putea munci niciodată: „Nu mi se pare normal ca o femeie care muncește ca sclava să nu fie susținută”

După întâmplarea cumplită prin care a trecut, Dana Roba se teme că nu va mai putea activa niciodată în domeniul care a făcut-o celebră.

12 iul. 2023, 16:44
Dana Roba se teme că nu va mai putea munci niciodată: „Nu mi se pare normal ca o femeie care muncește ca sclava să nu fie susținută”
Dana Roba se teme că nu va mai putea munci

Dana Roba contionuă să lupte pentru fetițele ei, chiar dacă, în urmă cu o lună, era pe cale să-și piardă viața într-un mod cumplit, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a mutilat-o cu mai multe lovituri de ciocan. În aceste momente, make-up artista se simte neputincioasă deoarece nu mai poate munci.

„Acum chiar nu pot să muncesc. (…) Voi avea nevoie de ceva suportruri pentru încheieturile mâinii. M-a nenorocit cu ciocanul, ca să fie sigur că nu o să mai pot munci niciodată. Mi-a zis că vrea să mă vadă moartă decât divorțată. El în fiecare seară mă cicălea. Mă înjura foarte dur. Pentru siguranța copiilor mei am vrut să divorțez, să fie totul OK.

În fiecare zi mă înjura și îmi spunea că o să îmi ia viața. I-am spus că nu am să mor niciodată. Mă înjura încontinuu. Mă înjura de față cu toată lumea din jurul meu. Mă mir cum de nu a omorât copiii… Toata lumea se miră cum de nu.(…) Mâinile cu care eu am înfrumusețat toată Timișoara, la București, oriunde… Nu există femeie în Timișoara, în acești 7 ani jumătate…”, a declarat Dana Roba, într-o intervenție în emisiunea „Exclusiv VIP” a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Citește și: Dana Roba face pasul cel mare spre vindecare! Fosta iubită a lui Nicolae Guță se pregătește de o nouă operație. ” Dumnezeu să mă ajute”

Make-up artista își amintește momentul în care a fost atacată de soțul ei și spune că nu a simțiti nicio durere, fiind convinsă că Dumnezeu i-a fost alături în fiecare clipă.

„Am simțit o ceată de îngeri în jurul meu, care mi-au zis că nu voi simți durerea. (…) Îmi aduc aminte tot. Dar nu am simțit nicio durere, dar țin minte bine tot! Știu că Dumnezeu a fost cu mine. (…) Am fost în Valea Morții! (…) 2 zile am fost în comă și de vreo 7 ori m-au resuscitat în timpul operației”, a mai spus vedeta.

Citește și: Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Suma imensă pe care i-o cere după ce desfigurat-o: „Îmi va plăti!”

După bătaia monstruoasă primită, Dana Roba  a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe creier care a durat nouă ore, medicii crezând că aceasta nu are nicio șansă de supraviețuire.

„Datorită familiei mele sunt azi aici. Și oamenii din jur s-au rugat pentru mine. Le mulțumesc din suflet. Am găsit mii de mesaje. Erau trimise la început, când eram în comă. Toți au crezut că Dumnezeu va face o minune. (…) Doctorii ieșeau și îi spuneau tatălui meu că mă pierd, dar tatăl meu a crezut în Cristos. 

Toți medicii s-au mirat că nu am spus niciodată că o să mor. Niciodată nu am spus cuvântul ăsta. (…) În salon, Dumnezeu mi-a dat viață, iar medicii s-au ocupat de mine ca de copilul lor. (…) Niciodată nu plâng față de copii. Fetele meu nu m-au văzut niciodată plângând și nu or să mă vadă niciodată. Nu trebuie să mă vadă plângând!”, a adăugat vedeta.