Dana Roba va fi operată, din nou, pe creier. Daniel Balaciu, cel care a mutilat-o, plănuiește să scape de închisoare

Medicii au decis ca Dana Roba să fie supusă unei intervenții pe creier, din nou, după ce soțul a lovit-o în repetate rânduri cu un ciocan.

08 iun. 2023, 11:05
Dana Roba va fi operată, din nou, pe creier. Daniel Balaciu, cel care a mutilat-o, plănuiește să scape de închisoare
Dana Roba, din nou pe masa de operație

Dana Roba a ajuns la începutul acestei săptămâni la spital, în stare gravă, după ce soțul acesteia, Daniel Balaciu, a bătut-o cu un ciocan. După o operație care a durat nouă ore, starea make-up artistului este în continuare gravă, iar medicii au decis ca astăzi sau mâine să fie iarăși operată pe creier, potrivit surselor spynews.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost băgată în spital de soț: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”

În timp ce viața Danei Roba atârnă de un fir de ață, după ce tatăl copiilor săi a lovit-o cu bestialitate, Daniel Balaciu, cel care a bătut-o fără pic de milă, plănuiește să scape de închisoare. Acesta ar ede gând să își angajeze un avocat și să declare că nu este în deplinătatea facultăților mentale, lucru care l-ar scăpa de detenție.

Dana Roba este în continuare în stare gravă, după ce Balaciu a lovit-o cu bestialitate, cei doi fiind în plin proces de divorț. Bărbatul nu ar fi fost de acord cu această decizie, având și două fetițe cu make-up artistul. Cu doar câteva ore înainte de incident, acesta a făcut un mesaj public, care prevestea ce avea să se întâmple.

Citește și: Dana Roba a fost audiată de anchetatori, deși își poate mișca doar ochii și un picior. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost atacată de soț în timp ce dormea

„Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!”, a scris el în descrierea unei fotografii în care își ține în brațe cele două fetițe.

Daniel Balaciu a fost arestat pentru 24 de ore și, ulterior, pentru 30 zile, după ce a anunțat autoritățile că soția sa se află în stare gravă, abia la câteva ore după ce a lovit-o.

Sora Danei Roba face un apel disperat

Lidia Roba, sora Danei, face un apel disperat către toți cei care îi pot ajuta sora aflată în stare gravă la spital. Aceasta are nevoie de medicamentul acetazaolamidă arena, care se găsește numai în farmciile din Ungaria.

Lidia a vorbit despre starea acesteia, în prezent Dana Roba fiind internată la ATI.

„Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”,  a declarat Lidia Roba, pentru sursa citată.