Dana Rogoz a făcut anunțul după 19 ani de relație cu Radu Dragomir: „Mai mult de jumătate din viață am petrecut-o alaturi de el”

Dana Rogoz a făcut anunțul după 19 ani de relație cu Radu Dragomir. Vedeta a făcut o postare pe rețelele sociale, în care spune că pe 24 mai, ea și soțul ei, Radu Dragomir, aniversează aproape două decenii. Au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia, care a împlinit de curând trei ani.

24 mai 2023, 14:12
Dana Rogoz a făcut anunțul după 19 ani de relație cu Radu Dragomir: „Mai mult de jumătate din viață am petrecut-o alaturi de el”
Dana Rogoz a făcut anunțul după 19 ani de relație cu Radu Dragomir

Dana Rogoz a făcut anunțul după 19 ani de relație cu Radu Dragomir. Actrița a distribuit pe Facebook mai multe fotografii cu ea și soțul ei, care e mai mare decât ea cu 19 ani. A avut și un mesaj special.

Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune ca mai mult de jumătate din viata mea am petrecut-o alaturi de el. Ce noroc ca ne-am întâlnit. Si cat de multe am realizat impreuna in acesti 19 ani, iubind. La mulți ani, noua!„, este mesajul scris de Dana Rogoz, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dana Rogoz a izbucnit, după ce mai mulți părinți au sfătuit-o să își lovească fiica: „Mi-au zis că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”

Dana Rogoz a făcut anunțul după 19 ani de relație cu Radu Dragomir

Fanii au reacționat imediat cu like-uri și comentarii de felicitare. „La mulți ani fericiți și la cât mai multă veselie! (…) Aniversare de rodie! La mulți ani, frumoși, oameni minunați! Copiii voștri minunați să vă umple mereu sufletele cu bucurie! La mulți ani! (…) O familie de la care putem lua multe exemple ,bravo vouă, țineți-o tot așa, o zi binecuvântată (…)/ La mulți ani împreună și multa sănătate!!! (…) Și cât de frumoși sunteți! La mulți ani!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Dana Rogoz dezvăluie secretul mariajului

Povestea de dragoste a Danei Rogoz pare desprinsă din scenariul unui film romantic. Cum majoritatea își doresc o astfel de relație, vedeta a dezvăluit că, în cazul relației lor, cea mai importantă a fost și este încrederea. Numai prin încredere au putut să construiască o relație armonioasă și să țină scânteia aprinsă.

E un flux de încredere neîntrerupt. Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat.

Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat”, spunea Dana Rogoz.