Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare: ”Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău”. Cum a reacționat aceasta

Dana Rogoz este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta a fost criticată de un internaut, după ce a postat o fotografe cu fiica sa.

26 nov. 2022, 14:16
Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare: ”Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău”. Cum a reacționat aceasta

Dana Rogoz este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Are foarte mulți urmăritori, însă din câte se pare nu toți o au la suflet pe fosta Ambramburica.

Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare

Aceasta a postat o fotografie și un comentariu despre fetița sa. Atât i-a trebuit unui internaut să vadă că a și trecut la ,,atac”.

„Lia dă trezirea în fiecare dimineață. Ea e cea care ne scoală pe toți. Și nu mă plâng nicio secundă, pentru că e unul dintre cele mai frumoase ritualuri ale zilei. Ne mângâie pe fiecare, în timp ce ne spune „Neața, mama.”, „Neața, tata”, „Neața, Yoyu”, „Neața, Yorick”. Are mare grijă ca Vlad să se ridice din pat și să meargă cât mai repede spre micul dejun, ca saă nu întârzie la școală. Este de o gingășie extraterestră!”, a povestit Dana Rogoz, în dreptul unei fotografii emoționante a micuței Lia.

Citește și: Fiul de 14 ani al lui Kadîrov poartă la mână un ceas elvețian de 1,4 milioane de dolari, din aur alb cu diamante

Imediat după asta, internautul cu pricina nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu, în dreptul fotografiei cu pricina făcând referire la soțul acesteia.

Citește și: Toni Iuruc, răvăşit de divorţul de Simona Halep. Cum a ajuns să arate afaceristul după despărţirea fulger FOTO

„Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău , încurajezi fetele să-și găseasca un “sugardaddy” și noi ăștia tineri stăm pe uscat , sau ce să fac să aștept să devin bătrân că să pot fi fericit?!“, a comentat acesta.

La vederea mesajului, Dana Rogoz a recționat și ea imediat.

„Trăiesti într-o realitatea a ta, tristă, cu niște tipare greșite, adânc înrădăcinate în mintea ta. Tu, „ăsta tânăr”, ai o mentalitate de moșulica. Iar asta clar nu te ajută”, i-a răspuns Dana Rogoz.

De aici până la un val de jigniri din partea acestuia nu a mai fost decât un pas. Aceasta nu mai continuat să-i răspundă bărbatului, iar în cele din urmă acesta a părăsit conversația.

Citește și: Ce i-a spus Iris, fiica lui Nosfe, mamei sale: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie”