Dana Rogoz a izbucnit, după ce mai mulți părinți au sfătuit-o să își lovească fiica: „Mi-au zis că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”

Dana Rogoz a izbucnit, după ce mai mulți părinți au sfătuit-o să își lovească fiica. Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate numeroasă și pe care o ține la curent cu multe atât cu viața profesională, cât și cu cea personală.

26 ian. 2023, 20:41
Dana Rogoz a izbucnit, după ce mai mulți părinți au sfătuit-o să își lovească fiica: „Mi-au zis că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”
Actrița a fostcriticată de mai mulți părinți pentru faptul că fiica ei, Lia, în vârstă de doi ani, încă poartă scutec noaptea

Dana Rogoz a izbucnit, după ce mai mulți părinți au sfătuit-o să își lovească fiica. Recent, actrița a ajuns să fie criticată de mai mulți părinți pentru faptul că fiica ei, Lia, în vârstă de doi ani, încă poartă scutec noaptea. Internauții au sfătuit-o să îi dea câteva palme fetiței, pentru ca aceasta să nu mai poarte scutec.

Citește și: Dana Rogoz, atacată pe rețelele de socializare: ”Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău”. Cum a reacționat aceasta

Dana Rogoz a izbucnit

Vedeta, stupefiată de reacțiile fanilor, nu s-a mai putut abține și a făcut o postare pe Internet, unde își prezintă mirarea și indignarea față de „tratamentele” pe care ar trebui să i le aplice fetiței sale.

Azi am primit sfaturi pe FB de cum ar fi trebuit sa ii dau doua palme la fund Liei si sa o pun pe oliță, caci nu e normal sa mai aibă scutec la 2 ani jumate pe timpul noptii. Da, unii asta au remarcat in postarea de azi, ca Lia încă mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum ca „mila nu ajuta” si ca nu trebuie bătută rău, ci doar cat sa o sperie.

Apoi am citit cum alti parinti isi lauda copiii (si cum de fapt se lauda pe ei insisi) ca au renuntat deja la scutece, ca ai lor copii sunt mai precoce si deci, implicit, si ei parinti mai buni – in aceasta competitie care exista doar in universul lor… Incerc sa privesc lucrurile cu intelegere, cu calm si cu respect, dar uneori parca nu imi vine sa cred cat de multe lucruri ne despart pe noi, astia, care ne-am adunat totusi laolalta intr-o comunitate, fie ea si virtuala„, a scris Dana Rogoz, pe pagina sa de Facebook.

Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz

În ciuda diferenței de vârstă, actriţa şi soţul ei au reușit să rămână împreună. Deși au pornit la drum cu multe prejudecăți din partea celor din jur, cei doi au demonstrat că iubirea lor învinge orice.

Regizorul Radu Dragomir a fost acuzat că și-a părăsit familia pe care o avea în trecut pentru a fi alături de „Ambramburica”. Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu actrița Ozana Oancea. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani, care a crescut destul de mult timp departe de tatăl lui.

Ozana a fost extrem de revoltată la acea vreme după gestul făcut de fostul ei soț pe care nu a putut să îl ierte. Astfel, legătura dintre ei a fost extrem de dificil de reluat, chiar și de dragul fiului lor. În ultima perioadă, se pare că lucrurile merg mult mai bine. Dana Rogoz și Radu Dragomir petrec timp nu doar alături de cei doi copii pe care îi au împreună, ci și alături de Barbu, fiul regizorului.

ana Rogoz mărturisea anul trecut că se înţelege foarte bine cu fiul ei vitreg, Barbu. „Foarte bine mă înțeleg cu el. Acum este la studii în străinătate. În Elveția, la o Facultate de Management de stat”. (Vezi AICI imagini cu fiul vitreg al actriței)