Dana Rogoz a izbucnit în lacrimi după ce a văzut filmul Colectiv: „Şocant. Nu eşti pregătit ca spectator”

Dana Rogoz a rămas profund impresionată după ce a vizionat filmul „Colectiv”, în avanpremiera din București, de la Teatrul Național. Filmul este unul cu un impact greu, care poate fi greu de suportat și care dezvăluie un sistem de sănătate putred.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 17:04
Dana Rogoz a izbucnit în lacrimi după ce a văzut filmul Colectiv: „Şocant. Nu eşti pregătit ca spectator”

Am crezut că vin la un film despre tragedia din Colectiv și au venit, în cascadă, mai multe peste mine. Cumva nu ești pregătit ca spectator. Deși începe șocant, cum nu se poate mai greu, ai senzația că gata, ai văzut tot deja, că nu poate fi mai mult…

Totuși, la nivel de informație, ai senzația că tot tragi de un fir și dintr-odată se deșiră tot„, spune Dana Rogoz, într-un clip încărcat pe pagina de Facebook a filmului.

Citeşte şi: Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a dezvăluit sexul bebeluşului FOTO

Dana Rogoz spune că documentarul trebuie vizionat în aceeași măsură în care oamenii trebuie să voteze. „Sentimentul cu care ieși este că totul e șubred’, mai spune Dana.

Cum a aflat Dana Rogoz că e însărcinată

Dana Rogoz a scris pe blogul său că va aduce pe lume o fetiță. Mai mult, fiul său este foarte încântat de faptul că va avea o surioară, motiv pentru care s-a lăudat tuturor colegilor săi.

Citeşte şi: Dana Rogoz, dezvăluiri inedite din viaţa intimă. Locurile neobişnuite în care a făcut dragoste

„Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viată pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioară. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre. Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile”, a scris Dana Rogoz.