Dana Rogoz trece prin momente grele. Mesajul postat pe Internet: „Am tot amânat să mă gândesc la acest moment”

Dana Rogoz trece prin momente grele. Chiar dacă este destul de discretă când vine vorba de viața personală, actriţa s-a destăinuit pe rețelele de socializare, mărturisind că trece printr-o perioadă dificilă, care are legătură cu unul dintre fraţii ei.

28 aug. 2022, 08:33
Dana Rogoz trece prin momente grele. Mesajul postat pe Internet: „Am tot amânat să mă gândesc la acest moment”
Dana Rogoz trece prin momente grele

Dana Rogoz trece prin momente grele. Radu, unul din frații actriței urmează să plece din țară pe o perioadă nedeterminată. Dana Rogoz s-a destăinuit prietenilor din mediul online așa cum nu o face de multe ori. Deși a încercat să nu dea prea multă importanță gândurilor și sentimentelor, se pare că într-un final au copleșit-o.

Citeşte şi: Dana Rogoz locuiește într-o casă de poveste împreună cu familia. Cum arată locuința actriței FOTO + VIDEO

Dana Rogoz trece prin momente grele

Nici nu știu cum să încep… Hai să intru direct în subiect: unul dintre frații mei, Radu, pleacă din țară fără bilet de întoarcere. Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona.

Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a încurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se întâmplă…. ah… e mai greu decât mă așteptam.

Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște. Dar și mie îmi e! Da, sună super egoist, îmi dau seama, dar gândul că fratele meu nu va mai fi în același oraș cu mine, că nu ne vom mai putea vedea așa, spontan, cum o făceam de câte ori aveam chef, mă întristează.

Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, deși știam că plecarea se apropie”, a povestit Dana Rogoz în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.