Dana Rogoz şi-a botezat fetiţa de trei luni într-un cadru feeric. Ce vedete au fost prezente la eveniment

Dana Rogoz  a botezat-o sâmbătă, 29 august, pe fetița ei în vârstă de trei luni, Lia Elena, iar petrecerea a fost una de poveste. Căsuțe de lemn, flori de câmp și chiar și un lan de porumb în apropiere de zona evenimentului. Actriţa a mizat pe natural în crearea unui cadru magic pentru primul eveniment din viața micuței sale, scrie Click.ro.

RomaniaTV.net
30 aug. 2020, 07:16

La fericitul eveniment au participat şi Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar şi Andreea Esca, deși evenimentul a picat chiar în ziua în care a împlinit 48 de ani. Cu zâmbetele largi la purtător, vedetele s-au îmbrăcat lejer, în ținute boho-chic, realizate din fibre naturale, mult alb și nu au uitat nici pălăriile din paie sau sandalele cu talpă din iută.

Dana Rogoz și soțul ei au ales o locație cu o tentă rustică, dar șic pentru a-și aduna prietenii și familia. Mai mult, au respectat și restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și au organizat totul în aer liber pentru a avea mai mult loc de desfășurare. Și au ales perfect, căci invitații au fost fermecați de mixul de viață la fermă și diafanul decorațiunilor. Ba au fost de acord să conducă și până în județul Giurgiu, acolo unde a avut loc petrecrea în grădină.

Citeşte şi: Lucian Mândruţă a fost operat. Mesajul postat în urmă cu puţin timp: „Abia mai respiram de durere. Era de bisturiu. Urgent!”