Dana Rogoz solicită ajutor: Scriu aceste rânduri din sala de aşteptare a unui notariat

Dana Rogoz se confrunta cu o problema si le-a cerut sfatul prietenilor virtuali. La doi ani de la moartea tatalui ei, actrita si frati acesteia au decis sa vanda garsoniera in care locuia barbatul. Din pacate, lucrurile nu sunt atat de simple, iar vedeta nu stie cum sa foloseasca o parte din banii primiti dupa vanzarea locuintei.

RomaniaTV.net
28 apr. 2017, 16:32
Dana Rogoz solicită ajutor: Scriu aceste rânduri din sala de aşteptare a unui notariat

“Scriu aceste randuri din sala de asteptare a unui notariat, asteptandu-i pe fratii mei. Dupa mai bine de 2 ani de la moartea tatalui nostru, vindem o garsoniera care ne-a ramas ca mostenire. Este garsoniera bunicii din partea tatalui de fapt, care a murit cu un an inaintea lui. Postarea aceasta nu e vreo “spalare de rufe” in public, cum si-ar dori presa de scandal. E doar o destainuire a framantarilor ce mi-au ocupat mintea in ultimele zile. Si care imi dau o migrena cumplita chiar in acest moment.

Pasul asta e mai complicat decat imi imaginam. Se vinde ceva ce imi aducea aminte de tata. E ceva ce ramasese in urma lui, ca o dovada a vietii lui. Sigur ca nu sunt absurda. Imi dau seama ca banii astia impartiti la 3 ii vor ajuta pe fratii mei si vor insemna ceva si pentru mine…dar ce? Asta e marea intrebare. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa ii risipesc in timp pe “cheltuieli diverse”. Vreau sa stiu bine care a fost destinatia lor. Si am 3 variante momentan:

Dana Rogoz nu stie cum sa investeasca banii

Ii pun intr-un cont pentru Vlad, ca un “cadou” de la bunicul.

Fac o calatorie lunga, cu familia, stiind ca lui tata ii placeau calatoriile

Ii investesc intr-un film regizat de Radu, pe care ni-l dorim amandoi de vreo 14 ani, si care poate ca ar insemna ceva in timp si pentru Vlad. Un film pentru tata, in care sa fac un rol de care ar fi mandru, noteaza bzi.

Habar n-am. Chiar e greu. Va las. Trebuie sa semnez actele. Au venit fratii. Poate ati trecut prin situatia asta si ma puteti ajuta cu un sfat. Nu voi fi linistita pana nu iau o hotarare clara legata de ce voi face cu acesti bani, pe care nu mi-i doream, nu ii asteptam, sigur nu acum. Cu peste multi, multi ani”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.