Dana Săvuică a fost curtată de Becali şi Botezatu. Vedeta a dezvăluit motivele divorţului

Dana Săvuică a acceptat, la cinci ani după divorţ, să dezvăluie motivele despărţirii de fostul său soţ, Răzvan Stanciu.

08 mai 2021, 19:24
Dana Săvuică a fost curtată de Becali şi Botezatu. Vedeta a dezvăluit motivele divorţului

Unul dintre motivele pentru care Dana Săvuică s-a hotărât să intenteze acţiunea de divorţ a fost infidelitatea soțului ei. “Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a dezvăluit Săvuică la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”, din emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV.

Mai mult decât atât, ea a vorbit şi despre bărbații celebri care i-au făcut curte de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai spus prima româncă care a pozat în Playboy.

Citeşte şi Dana Săvuică, reacţie dură la noua generaţie: „Toate îşi fac buze ca Donald Duck, sprâncenele acelea tatuate îngrozitoare, Angry Birds”

Dana Săvuică are 51 de ani, iar în 1997 și-a început cariera în business, înființând agenția de modele Etiquette Models, care s-a dezvoltat continuu, brandul Etiquette devenind un important furnizor de accesorii de lux. Ulterior ea a devenit o adevărată vedetă de televiziune în anul 2001, cu emisiunile în cadrul postului Acasă TV.

Citeşte şi Anamaria Prodan, apariţie spectaculosă a gala de la Snagov. Pentru ce a fost premiată soţia lui Laurenţiu Reghecampf FOTO