Dana Săvuică, reacţie dură la noua generaţie: „Toate îşi fac buze ca Donald Duck, sprâncenele acelea tatuate îngrozitoare, Angry Birds”

Dana Săvuică se declară dezamăgită de noua generaţie, deoarece nu are la bază o alimentaţie sănătaoasă, plus de asta exagerează şi cu operaţiile estetice. Vedeta face comparaţie cu perioada în care era model şi spune că erau foarte multe fete frumoase natural, fără îmbunătăţiri estetice.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 09:25
Dana Săvuică, reacţie dură la noua generaţie: „Toate îşi fac buze ca Donald Duck, sprâncenele acelea tatuate îngrozitoare, Angry Birds”

Am o fată de 26 de ani și tot timpul am stat cu ochiul pe ea, am controlat ceea ce mănâncă și de fiecare dată când mai scăpa la un fast-food îi aduceam argumente frumos, în care ăi spuneam că uite: ești femeie, ești fată, corpul tău se va dezvolta în felul acesta… dar copii au tendința aceasta de a nu face ce spun părinții. La fii-mea nu a fost cazul acesta. A fost obedientă din punctul ăsta de vedere și a înțeles cât de important e să ai un stil de viață sănătos.

În perioada în care activat cu agenția de modelling, între anii 1990 – 2000, găseam fete frumoase, cu piele frumoasă, cu ten curat, slăbuțe, înalte făceau sport, le găseam peste tot, pe unde îmi îndreptam privirea. Acum, de câțiva ani buni, cel puțin șapte ani de zile, mă uit peste tot și nu am mai văzut nimic să-mi placă. Toate sunt ori poate mai micuțe de înălțime, grăsuțe, plinuțe, nu mai zic că sunt total schimbate la față, îți pun acid în buze, își fac buze ca Donald Duck, își fac acele Angry Birds, sprâncenele acelea tatuate îngrozitoare, își taie nasul, își pun hialuronic sau silicon în pomeți, silicon la sâni, la fund… deci horror!

Au ajuns să fie plastifiate total, nu mai au naturalețe, nu mai sunt autentice, mănâncă prost, nu se mișcă, nu fac mișcare, stau numai cu nasul în telefon, își fac selfi-uri care nu le plac și se photoshopează și deja sunt rupte total de realitate. Deci din păcate, mie nu-mi place cum arată viitorul nostru! Oameni ca noi trebuie să apară din ce în ce mai des în media și să tragă un semnal de alarmă, să promoveze ce trebuie, nu ceea ce e la modă din păcate„, a declarat Dana Săvuică, în exclusivitate pentru DC NEWS.


loading...
Partenerii noștri