Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. A dat jos 3 kilograme în două săptămâni: „Mihaela Bilic mi-a recomandat-o”

Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. Chiar dacă este o fire energică, fiind implicat în diverse activităţi, atât profesionale, cât şi personale, nu este un pasionat al sportului. Ceea ce înseamnă că, după o anumită vârstă, fizicul are de suferit.

31 aug. 2022, 11:13
Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. A dat jos 3 kilograme în două săptămâni: „Mihaela Bilic mi-a recomandat-o”
Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă

Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. Recent, a mărturisit într-un interviu că fetele din familie, Monica și Maria, gătesc împreună, iar el nu se poate abţine să nu deguste din preparatele lor. În ultima vreme însă, Daniel Buzdugan s-a subțiat la trup.

Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă

Realizatorul de radio a recunoscut că l-au convins „specialiștii, doamnele doctor Mihaela Bilic și Dana Miricioiu” să urmeze dieta Nupo, o dietă scandinavă, care i s-a potrivit de minune.

Citeşte şi: Daniel Buzdugan, derapaj nepermis în direct la radio. Piesa de la BUG Mafia, dedicata lui Florin Cîțu: „Ce aș dansa pe asta cu Alina Gorghiu” VIDEO

Eu de obicei sunt sceptic la lucurile care se promovează pe social media, dar vorbind cele două doamne doctor care mi-au adus argumente solide, plus niste ani buni de studii în spate, m-au convins și am fost surprins de rezultatele rapide pe care le-am obținut.

Este vorba despre dieta Nupo, o dietă scandinavă, originară din Danemarca, foarte bună pentru cei care nu au timp, așa ca mine, care mănâncă noaptea și care au program foarte dificil, plecați de dimineața până seara. Este o dietă simplu de ținut, versatilă și sigură, slabă în calorii, dar cu toate vitaminele, mineralele și nutrienții esențiali pentru organism, iar atunci când ai la îndemână o astfel de soluție care îți și oferă rezultate rapide, îți da un pic de gândit și te responsabilizează.

Te gândești că ar fi bine să mănânci mai sănătos, să faci un pic de mișcare. În două săptămâni am avut reușit să scap de 3 kilograme. Pentru mine a fost startul care mi-a dat încredere!”, a mărturisit Daniel Buzdugan, potrivit Viva.ro.