Dana Săvuică, incursiune în Delta Dunării

Însoțită de mama ei, Elena (69), dar și de nepotul ei Alexandru, în vârstă de 5 ani, Dana Săvuică a ales să petreacă patru zile în inima naturii.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 10:18
Dana Săvuică, incursiune în Delta Dunării

Delta Dunării a fost locația în care vedeta s-a relaxat, profitând fie de apa caldă a piscinei de laGulliver Delta Resort, fie de excursiile inedite pe canalele și lacurile deltei.

De altfel, nu este prima dată când Dana Săvuică poposește pe aceste meleaguri, chiar ea povestind că s-a îndrăgostit de acest loc în urmă cu mulți ani, pe când primise cadou o vacanță în deltă de la părinții ei, pentru că intrase la facultate.

Citeşte şi  Dana Săvuică, divorţată, dar pusă pe agăţat. „Eu sunt vânător, nu vânat…” VIDEO

„Prima dată am fost dusă în Deltă de mama, se întâmpla în 1987. Vacanţa a fost un cadou pentru că intrasem la facultate şi iată că, după 29 de ani, a venit rândul meu să o aduc pe mama în aceste locuri superbe. Îmi place apa la nebunie şi Delta Dunării în mod special”, a declarat vedeta.

Și pentru că era atât de aproape de mare, vedeta a vizitat și orașul Sulina, cunoscut ca și Orașul Piraților, unde a mers la Farul Vechi din Sulina și cimitirul maritim pentru a cunoaște legenda piratului grec.

Fotografii din vacanța Danei în Deltă pe okmagazine.ro