Dieta banală cu care Dana Săvuică a slăbit drastic. „Ajunsesem la măsura XL!”

Dana Săvuică a mărturisit că a avut probleme mari cu kilogramele în plus. Vedeta ajunsese chiar să poarte mărimea XL, dar a revenit la normal după ce a urmat o dietă banală, dar eficientă.

12 iul. 2022, 12:51

Dieta banală cu care Dana Săvuică a slăbit drastic. Vedeta a spus în emisiunea sa că a vrut să apeleze la estetician pentru a face lipoaspirație, însă medicul a refuzat-o și i-a sugerat să țină dietă. „O măsură! Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL, pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile”, a spus Dana Săvuică la Ego Life.

Dana Săvuică dezvăluie ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri. Ioan Becali şi alte două nume „grele”, pe listă

Dana Miricioiu, medic estetician, a fost invitată la emisiunea online pe care o moderează vedeta, unde a spus că înfometarea nu este niciodată o soluție pentru a slăbi. „Să mănânci anumite alimente care au calorii puține, dar care sunt foarte bogate în nutrienți, în așa fel încât organismul va rămâne echilibrat. Un organism dezechilibrat de nutrienți nu va mai putea da niciodată jos, adică atunci când ne înfometăm sau mâncăm o dată pe zi ne-am dezechilibrat. Și spunem: păi de ce? Organismul încearcă din orice să își ia nutrienți. Atunci depune foarte ușor caloriile. Așa mâncând alimente de mai multe ori pe zi, dar cu calorii puține, având absolut toți nutrienții, suntem total echilibrați. Noi ajutăm organismul să slăbească mai repede”, a spus medicul Dana Mircioiu.

Dana Săvuică, protagonista unei situații jenante în Maroc. A fost apostrofată de localnici: „Au venit la mine și mi-au spus să nu le fur sufletul”

Motivul real pentru care Dana Săvuică a pozat în Playboy. „Le-am spus că vreau să pozez arătând totul, dar să nu se vadă nimic”

În 1999, la vârsta de 29 de ani, Dana Săvuică a luat o decizie care avea să-i aducă faima. A fost prima femeie din România care a apărut în revista Playboy. „Pentru mine, acel moment a însemnat, pe lânga omagiul adus feminitaţii, eleganţei şi senzualitaţii, amprenta şi semnătura mea asupra showbiz-ului românesc. Eram validată drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu am regretat niciodată momentul acela, pentru că nu pot spune că m-am dezgolit de tot. Eu le-am spus că vreau să pozez aratând totul, dar să nu se vadă nimic. Am dorit să fac această şedinţa foto în spiritul primei coperte Playboy, ce a avut-o că protagonista pe Marilyn Monroe. Mi-am dorit un pictorial artistic, voiam să pun în evidenţa feminitatea unei femei, nu vulgaritatea. Am stat o săptămâna la Chicago pentru realizarea lui şi am cunoscut-o pe Christie Hefner, fiica fondatorului Playboy, Hugh Hefner”, a spus Dana Săvuică.