Dăncilă a aprins o lumânare la biserică pentru Iohannis: „Să-i dea bunul Dumnezeu gândul cel bun şi să voteze Viorica Dăncilă”

Premierul Viorica Dăncilă a mers duminică la catedrala ortodoxă din Piaţa Moldovei din Focşani. După slujbă, premierul a aprins mai multe lumânări, pomenindu-l inclusiv pe preşedintele Klaus Iohannis, contracandidatul său la alegerile prezidenţiale, ca "să-i dea bunul Dumnezeu gândul cel bun şi să voteze Viorica Dăncilă”. 

RomaniaTV.net
03 nov. 2019, 10:34
Dăncilă a aprins o lumânare la biserică pentru Iohannis: „Să-i dea bunul Dumnezeu gândul cel bun şi să voteze Viorica Dăncilă”

Întrebată dacă a aprins o lumânare şi pentru preşedintele Klaus Iohannis, Dăncilă a declarat: „Am aprins şi pentru el să-i dea bunul Dumnezeu gândul cel bun şi să voteze Viorica Dăncilă”. Întrebată dacă va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Dăncilă a declarat că asta se va întâmpla cu certitudine pentru că este singurul contracandidat al lui Iohannis.

„Sunt încrezătoare, am susţinerea poporului şi atunci când crezi în oameni crezi şi în posibilităţile tale. Nu există să nu intrăm în turul doi, sunt singurul candidat al lui Iohannis, ceilaţi nu pot fi contracandidaţi, ci doar soldaţi disciplinaţi. Nu poţi fi contracandidat când asculţi ordinele, ei asta au făcut când au votat moţiunea”, a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a avut parte de felicitări şi de încurajări, dar şi de apostrofări la Focşani. Un bărbat a venit în piaţa îmbrăcat cu o haină pe spatele căreia avea inscripţioant un mesaj anti-PSD: „Minte multă nu se cere să fii prost şi cu proptele. PSD – toxic”.

În Piaţa Moldovei, premierul a cumpărat de la comercianţi lapte şi caşcaval. Oamenii au vrut să-i ofere produsele, însă ea a refuzat şi le-a cumpărat la preţul cerut de vânzători.