Dani Mocanu a filmat un videoclip în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu: „În sfârșit, filmez în libertate”

Dani Mocanu, proaspăt eliberat din arestul la domiciliu, nu stă de gânduri și își continuă cariera muzicală. Manelistul iese din nou în evidență cu ultimul său videoclip, filmat într-un loc puțin spus inedit.

20 mart. 2024, 12:13
Dani Mocanu a filmat un videoclip în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu: „În sfârșit, filmez în libertate”
Dani Mocanu a filmat un videoclip în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu: „În sfârșit, filmez în libertate”

Dani Mocanu se laudă pe reţelele sociale că va filma următorul videoclip în apartamentul lui Nicolae Ceauşescu din Palatul Snagov. Manelistul a postat imagini din timpul înregistrării imaginilor, transmițând că niciun obiect istoric nu va avea de suferit în urma actului artistic.

Citește și: Dani Mocanu nu se mai ferește de gardă! Manelistul, plasat sub control judiciar, se poate plimba liber prin toată țara, dar și în afara ei, pe semnătură

Dani Mocanu a filmat un videoclip în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu

Dani Mocanu a fost, pentru o bună perioadă, în arest la domiciliu, și abia după un an și jumătate a obținut o decizie în favoarea lui, măsura fiindu-i înlocuită cu cea a controlului judiciar. Mai exact, manelistul este acum în libertate și poate face orice își dorește câtă vreme nu este ilegal.

Manelistul spune că este un moment special pentru el, astfel că și-a dorit ceva diferit prin care să își celebreze libertatea. Astfel a ajuns să filmeze un nou videoclip tocmai în Palatul Snagov, în fosta reședință a soților Ceaușescu.

„În sfârșit, filmez în libertate. Cu această ocazie, am hotărât să realizez noul videoclip la Palatul Snagov, chiar în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu”, a scris Dani Mocanu, pe Facebook, unde a alăturat și câteva imagini.

Ulterior, el a venit și cu câteva precizări privind procesul de filmare.

„Doresc să se sublinieze faptul că: Filmările efectuate în Palatul fostului președinte Nicolae Ceaușescu, respectă bunele moravuri, nu sunt obscene, jignitoare, vulgare, amenințătoare sau de natură să provoace indignarea sau să lezeze demnitatea și onoarea instituției. Scenele noului meu videoclip nu pot afecta negativ imaginea sau reputația Palatului. Am semnat un contract și mi-am asumat toate aceste obligații. Sunt liber de curând și nu doresc probleme sub nicio forma”, sunt precizările manelistului.

Dani Mocanu a ajuns în arest la domiciliu în urma unei altercații din 2020. Manelistul spune că și-a ispășit pedeapsa, însă celelalte persoane implicate nu ar fi fost trase la răspundere pentru cee ce au făcut.

„Nici până în momentul de față, suntem în anul 2024, altercația respectivă a avut loc în 2020. Nici până în momentul de față, la 4 ani distanță nu s-a luat nici cea mai mică măsură împotriva acestui individ. Durerea mea este următoarea: Dacă eu plătesc pentru așa zisa ilegalitate pe care am comis-o în fața oamenilor legii, de ce să nu plătească toată lumea?”, declara Dani Mocanu, în urmă cu o lună.

Citește și: După ce a fost eliberat, Dani Mocanu poate ajunge din nou în fața gratiilor. Manelistul nu se ține departe de probleme