Dani Mocanu nu se mai ferește de gardă! Manelistul, plasat sub control judiciar, se poate plimba liber prin toată țara, dar și în afara ei, pe semnătură

Duăp un an și jumătate, Dani Mocanu a reușit să-i convingă pe judecători. După ce a scăpat de arestul la domiciliu și a fost plasat sub control judiciar, manelistul a obținut o nouă victorie.

08 mart. 2024, 13:08
Dani Mocanu nu se mai ferește de gardă! Manelistul, plasat sub control judiciar, se poate plimba liber prin toată țara, dar și în afara ei, pe semnătură
Dani Mocanu a obținut o nouă victorie în instanță

Dani Mocanu împreună cu fratele lui, Nando, au ajuns în arest după ce au bătut cu brutalitate un bărbat într-o benzinărie, în luna august a anului 2022.

După mai bine de un an de zile, în care manelistul a fost plasat în arest la domiciliu, în luna octombrie a anului trecut, acesta a obținut o primă victorie în instanță. Măsura preventivă i-a fost înlocuită, acest fiind plasat sub control judiciar, dar fără a avea voie să părăsească raza localității în care are domiciliul.

Citește și: Marele secret al lui Dani Mocanu, dezvăluit de o verişoară misterioasă. „Copilăria noastră… Hmm!”

În urmă cu doar câteva zile, manelistul a obținut o nouă victorie în instanță. Dani Mocanu nu a scăpat de controlul judiciar, dar s-au schimbat condițiile. Mai exact, magistrații au admis cererea formulată de artist și au modificat obligațiile impuse. Acum, acesta se poate plimba liber pe întreg teritoriul țării, ba mai mult, poate pleca din țară, însă doar cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată.

„Soluția pe scurt: În temeiul art. 215 alin. 8 şi 9 C.proc.pen.: Admite cererea formulată inculpatul Mocanu Daniel. Modifică obligaţiile impuse inculpatului Mocanu Daniel prin Încheierea din 25.10.2023, pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 5712/109/2022/a8, în sensul ca, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri, inculpatul are obligaţia să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată, în loc de obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a oraşului Ştefăneşti, jud. Argeş. Menţine în rest celelalte obligaţii ce i s-au pus în sarcină inculpatului prin încheierea amintită.”

Citește și: Cum a fentat Dani Mocanu legea și a scăpat de arestul la domiciliu. Manelistul și-a dat seama că are probleme de sănătate

Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea. În 2017, manelistul a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducerea unui grup infrcțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane.

În anul 2020, cântărețul a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare după ce a lansat o melodie care ar fi instigat la violență împotriva femeilor, potrivit Spy News.