Dani Mocanu a primit amendă de 20.000 de euro. Manelistul nu mai are voie să intre în Târgu Mureş

Dani Mocanu a primit amendă de 20.000 de euro într-un dosar penal deschis acum două luni, după ce a recunoscut că a amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club. Manelistul are şi interdicție de a mai intra în orașul Târgu Mureș pentru următorii cinci ani.

29 aug. 2022, 15:31

Dani Mocanu a primit amendă de 20.000 de euro. În timp ce se află în arest la domiciliu pentru tentativă de omor, manelistul s-a ales cu o amendă de toată frumuseţea pentru un dosar penal mai vechi. Pe lângă asta, a primit și interdicția de intra cinci ani în Târgu Mureș.

Citeşte şi: Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară: „Ne așteptau pregătiți cu răngi şi săbii”

Dani Mocanu a primit amendă de 20.000 de euro

Dani Mocanu și fratele său sunt urmăriți penal în acest moment pentru bătaia cruntă din benzinăria din Pitești, când victima nici nu a îndrăznit să depună plângere.  Mascații au descins atunci la vila lui din Ștefănești, din județul Argeș, și l-au reținut.

La scurt timp, Dani Mocanu a fost acuzat într-un alt dosar de instigare la ură, după ce a fost publicat un videoclip în care maltratează o tânără. Oamenii legii l-au amendat atunci cu 15 mii de euro.

În aceste momente, Dani Mocanu și fratele său, Ionuț, zis Nando, sunt cercetați penal pentru tentativă de omor, după bătaia din benzinăria din Pitești.

Manelistul este arestat la domiciliu, în timp ce fratele lui este în arest preventiv pentru 30 de zile. Cei doi au fugit în Italia imediat după ce imaginile au apărut în presă, dar au fost prinși de polițiști la scurt pe aeroportul Henri Coandă.

Dani Mocanu se laudă cu teancurile de bani pe TikTok

Manelistul a publicat pe TikTok un videoclip în care stă în mașină, cu două teancuri imense de bani în brațe, pe fundalul piesei „Mare Căldură (Midiots Retwork)”, a lui Connect-R.

Internauții au reacționat rapid, pe TikTok. Unii au fost destul de critici cu manelistul: „Ai grijă, Dumnezeu ți-a dat, dar nu uita că-ți poate lua tot. Domnul fie cu tine!” – NIMENI.

Expune-te aici, că ANAF-ul d-abia așteaptă!/ Sunt curios ce zice ANAF-ul despre TikTok-ul tău!/ 10% din cât încasează Becali pe un singur jucător transferat afară. Dar el nu se laudă cu banii. Cinstea, onoarea și fapa bună te face om”, sunt câteva dintre comentarii.