Dani Mocanu are probleme de sănătate. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu”

Dani Mocanu are probleme de sănătate, după cum a anunţat chiar el. Manelistul a dezvăluit că actuala lui stare nu-i permite să facă prea multe, astfel că și- a anulat filmarea unul clip muzical, spre dezamăgirea fanilor săi.

02 apr. 2023, 22:26
Dani Mocanu are probleme de sănătate. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu”
Dani Mocanu are probleme de sănătate

Dani Mocanu are probleme de sănătate. Este unul dintre cei mai urmăriţi manelişti şi se bucură de comunitate numeroasă pe reţelele sociale, astfel că artistul a ţinut să îi înştiinţeze pe prietenii virtuali că nu va putea filma noul videoclip, pentru că nu se simte bine.

Citeşte şi: Dani Mocanu primește lovitură după lovitură! Mama manelistului a fost nevoită să se opereze în Turcia

Dani Mocanu are probleme de sănătate

Manelistul a lămurit situația pe InstaStory, acolo unde a menționat că are doar ”o mică răceală”, dar care nu-i permite să-și desfășoare activitatea în această perioadă.

Trebuia să filmez la piesa mult așteptată Frații, dar planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu. El a hotărât să-mi trimită o mică răceală să nu mai pot filma și așa am decis până mă refac să lansez piesa asta pentru EL.

Valurile Vieții. Dumnezeu să fie cu voi- Amin”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Câţi bani face Dani Mocanu din TikTok

Dani Mocanu câştigă mulţi bani din TikTok, după cum el însuşi recunoaşte. Spune, însă, că nu păstrează toți banii, ci îi folosește în scopuri nobile și ajută oamenii cu ei. Cu toate astea, Dani Mocanu spune că nu ar avea niciun regret dacă această platformă ar dispărea.

TikTokul mi-a adus foarte mulţi bani. De când am intrat pe TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari până acum. Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma”, a dezvăluit manelistul pe TikTok.