Dani Mocanu primește lovitură după lovitură! Mama manelistului a fost nevoită să se opereze în Turcia

Mama lui Dani Mocanu a fost nevoită să se opereze în Turcia, însă manelistul nu a putut să îie fie alături, deoarece se află în arest la domiciliu pentru tentativă de omor.

14 ian. 2023, 12:41

Dani Mocanu este arestat la domiciliu de cinci luni, după ce a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după un scandal care a avut loc anul trecut. Incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din Piteşti, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital, fiind rănit la cap.

În timp ce manelistul nu are voie să iasă din casă, mama sa a plecat în Turcia, acolo unde și-a făcut o intervenție. Este vorba despre operație de micșorare de stomac pe care a ales să și-o facă la o clinică frecventată de mai multe vedete din România, conform spynews.ro.

Citiți și: Decizie de ultimă oră în dosarul lui Dani Mocanu. Manelistul primeşte încă o lovitură la început de an

Cum se simte mama lui Dani Mocanu după operație

Dani Mocanu o iubește foarte mult pe femeia care i-a dat viață și are ca grijă ca ea să fie fericită, dar mai ales să se simtă bine în pielea ei, motiv pentru care Dani Mocanu a decis să își trimită mama în Turcia, acolo unde a mers cu o prietenă foarte apropiată.

Femeia a fost operată în urmă cu aproximativ trei săptămâni, iar operația a fost una reușită care a avut rezultate spectaculoase, deoarece până acum a reușit să slăbească aproximativ 16 kilograme.

Mama manelistului continuă să țină un regim special pentru a nu avea probleme de sănătate. Consumă sucuri care conțin vitamine și proteine de care corpul are nevoie, pentru a se recupera. Totodată, medicii au anunțat-o că procesul de vindecare este de nouă luni.

La începutul acestui an, manelistul a făcut spectacol pe TikTok într-un live alături de Anamaria Prodan şi Andreea Tonciu.

Citiți și: Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! „Veniţi la mine acasă că sunt arestat la domiciliu şi facem ceva tare!” VIDEO