Dani Mocanu, un nou clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Cum s-au filmat cei doi VIDEO

Jean Claude Van Damme, celebrul actor de la Hollywood, a ajuns să fie postat aproape non-stop de Dani Mocanu pe pagina lui de YouTube, după ce a fost filmat în timp ce dansa pe manele într-o mașină!

27 iul. 2021, 13:22
Dani Mocanu, un nou clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Cum s-au filmat cei doi VIDEO

Dani Mocanu, clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Celebrul actor de la Hollywood a ajuns să fie postat aproape non-stop de Dani Mocanu pe pagina lui de YouTube, după ce a fost filmat în timp ce dansa pe manele într-o mașină!

Dani Mocanu, clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme

Dani Mocanu

s-a filmat până acum cu Van Damme în hotel și la restaurant, fiecare clip video postat pe internet adunând sute de mii de vizualizări. Dacă până acum în filmulețe manelistul îi cânta celebrului actor pasaje din piesele lui, acum Dani Mocanu s-a filmat în timp ce îi arăta lui Van Damme unul dintre clipurile lui, „Pușcăriașu’”, care ocupă locul 1 în trending și a făcut aproape 6 milioane de vizualizări într-o săptămână.

Dani Mocanu, pentru a doua oară faţă în faţă cu Van Damme, cu o nouă dedicaţie

Dani Mocanu l-a întâlnit pe Van Damme pentru a doua oară de când actorul american a poposit în România, din data de 20 iulie. Aflaţi în holul hotelului în care Van Damme este cazat, cei doi s-au distrat din nou pe ritmuri de manele. Artistul român i-a făcut „soldatului universal” o nouă dedicaţie a capella: „Pentru fratele nostru Van Damme, bineînţeles: M-am născut să fiu valoare, Noroc mare, mare, mare, Şi talentul care-l are, La Van Damme se naşte din neam!”.