Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Florin Salam a lansat un atac dur la adresa mai tinerilor săi colegi de generaţie, în special a celor care îşi etalează teancurile de bani. Principalii vizați sunt Dani Mocanu și Tzancă Uraganu.

22 iul. 2021, 09:13
Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Florin Salam le bate obrazul colegilor Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu, artişti care îşi postează frecvent poze sau videouri în care se laudă cu luxul în care trăiesc. Salam este de părere că acesta este un gest nepotrivit, care denotă „nesimţire„.

Florin Salam, atac la Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu

Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… Mi-e milă de voi… Mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a explicat Florin Salam într-un live pe Facebook.

Citeste si La ce vârstă a „devenit femeie” Margherita de la Clejani. Primul iubit oficial rupe tăcerea

Deşi manelistul nu a indicat niciun nume, urmăritorii lui s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, cei mai mulţi dintre ei indicându-i pe Dani Mocanu şi pe Tzancă Uraganu. Cei doi obișnuiesc să apară în ipostaze opulente, cu teancuri de bani sau mașini scumpe.

Salam, dezamăgit de reacţia fanilor: „Mă așteptam să apreciați că am spus vorba aia”

Reacţia virulentă a lui Florin Salam i-a revoltat pe unii comentatori, care l-au atacat dur în comentarii. Urmare a reacţiei urmîăritorilor, Salam a mai făcut un live în care a explicat mai bine ce a vrut să spună.

Voi v-ați supărat că am spus eu de ăștia care se postează cu bani? Că nu-i frumos? Oare am zis ceva greșit? Așa e frumos, să ne postăm cu bani, să ne lăudăm? Când sunt atâția oameni amărâți, necăjiți? Stăm noi cu teancuri de bani și jignim și lumea, pe deasupra? Eu zic că n-am greșit ce am zis, dar când mă voi îmbăta din nou, o să zic ce trebuie și ăstora care s-au supărat. Le zic eu altfel… Cui postați voi, cine să vadă banii? Să posteze miliardarii ăia bani nu noi ăștia, mici… Câtă lume a intrat acolo și a înjurat… Mă așteptam să apreciați că am spus vorba aia”, a spus Florin Salam într-un alt live.

Citeste si Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO