Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Deşi are mai multe dosare penale, n-a stat nici măcar o zi după gratii VIDEO

Dani Mocanu are mai multe dosare penale pe rol și riscă ani grei de pușcărie, dar continuă să se poarte de parcă nimic nu i se poate întâmpla. Ultima aroganță a manelistului face furori pe internet!

13 oct. 2022, 16:23
Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Deşi are mai multe dosare penale, n-a stat nici măcar o zi după gratii VIDEO
Dani Mocanu

Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Manelistul a lăsat în urmă problemele cu legea și s-a dus la pensat, apoi a postat un un clip pe Instagram, cu mesajul „Ne facem frumoși! Mâine avem filmare!”.

Dani Mocanu nu este la prima aroganţă de acest gen! În luna august a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august. Pentru că atunci a împlinit 30 de ani, a ieşit până la poarta curţii sale, unde a făcut un live pe TikTok chiar în faţa poliţiştilor!

Citeşte şi: Victima lui Dani Mocanu, ofertă de o jumătate de milion de euro să-şi retragă plângerea. Manelistul riscă puşcăria!

 

De asemenea, la sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. La sfârşitul anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit, alegândz-se cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.

Citeşte şi: Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia

Dani Mocanu mai are un dosar de trafic de persoane, însă este foarte aproape să i se prescrie faptele. De asemenea, a fost citat în primăvara acestui an într-un alt caz penal, în care este acuzat că a mutilat un fotbalist, în urmă cu mai bine de trei ani. În plus, a fost prins la volan fără permis în nenumărate rânduri!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)