Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu, organizează petreceri întruna. Ce lucru îi este interzis manelistului

Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu. Manelistul îşi vede în continuare de viaţă, cu aproape toate activităţile sale, în special cele online. El îşi ţine la curent fanii cu tot ce se petrece în viaţa, dar şi în casa lui.

27 oct. 2022, 13:12
Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu, organizează petreceri întruna. Ce lucru îi este interzis manelistului
Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu

Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu.  Manelistul a fost arestat la domiciliu în urmă cu doar câteva luni, după ce a fost protagonistul unui scandal violent ce a avut loc într-o benzinărie din Pitești. În același dosar, fratele său a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Dani Mocanu a luat-o din nou pe calea Domnului: “Am genunchii tociți de la atâtea rugăciuni”

Dani Mocanu o duce foarte bine în arest la domiciliu

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, manelistul o ţine dintr-o petrecere în alta, aproape nici nu simte că este arestat. Le arată fanilor cum se distrează în vila din Ştefăneşti și ce face când nu își poate părăsi curtea.

În timp ce unii îl „aplaudau”, alţii spuneau că nu are voie să facă petreceri şi să invite lumea la el acasă, pe durata arestului la domiciliu. Ei bine, avocatul Adrian Cuculis a explicat ce are voie să facă Dani Mocanu şi ce nu îi este permis.

Potrivit avocatului, manelistul poate să facă ce vrea el, atâta timp cât nu părăseşte domiciliul, în cazul lui, să nu iasă din curte. „Arestul la domiciliu înseamnă că poți face orice, dar să nu părăsești domiciliul. Nu îți interzice nimeni să faci petreceri, să intri în contact cu alte persoane, ci este de fapt o chestiune de a-l ține într-un singur loc pe cel care este inculpat și asupra căruia s-a luat măsura aceasta în așa fel în cât să nu plece ca să nu se sustragă de la răspundere și de la procesul penal.

În cadrul arestului la domiciliu, o măsură preventivă, teoretic poți să faci orice. Deci nu există interdicții generale. De la petreceri, la gătit, la plimbări cu bicicleta prin curte la petreceri și grătare cu invitați, absolut totul este permis.

Doar dacă nu există vreo interdicție în sensul acesta, interdicție care poate fi inclusă în cadrul interdicțiilor complementare ca să spun așa. Măsura arestului la domiciliu este una foarte clară: nu poți să părăsești domiciliul pentru că de asta îi și spune așa.

Eu apreciez că aici suntem și într-un vid legislativ pentru că arestul la domiciliu este cel care nu îți permite ție să ieși din domiciliu, dar nu poți să vii suplimentar și cu controlul judiciar peste arestul la domiciliu. Nu poți să iei mai multe măsuri preventive asupra unei persoane, ori e una, ori e alta și atunci, în cazul arestului la domiciliu nu poți să îi interzici unei persoane să posteze pe internet„, a explicat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Wowbiz.ro.