Victima lui Dani Mocanu, ofertă de o jumătate de milion de euro să-şi retragă plângerea. Manelistul riscă puşcăria!

Noi dezvaluiri după bătaia sângeroasă în care a fost implicat Dani Mocanu. Acuzat de tentativă de omor, Dani Mocanu face tot posibilul să scape de acest dosar. Victima sa spune că manelistul i-ar fi oferit, prin interpuși, o jumătate de milion de euro pentru a se împăca.

03 oct. 2022, 09:05
Victima lui Dani Mocanu, ofertă de o jumătate de milion de euro să-şi retragă plângerea. Manelistul riscă puşcăria!

Victima lui Dani Mocanu, ofertă de o jumătate de milion de oră să-şi retragă plângerea. Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că manelistul i-ar fi oferit bani în schimbul tăcerii. Ionuţ Pletosu, care arf fi fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce ar fi fost snopit în bătaie de Dani Mocanu, fratele acestuia și alți indivizi, susține că nu îl interesează banii şi că a refuzat oferta. „Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea. Mi-a oferit 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că pe mine nu mă interesează banii. Mi-au zis să-l las în pace, să-l las în libertate, să nu declar că a fost complice la această tentativă de omor”, a declarat Ionuț Pletosu, potrivit SpyNews.

Dani Mocanu, o nouă aroganţă! Manelistul şi-a aniversat ziua în arest la domiciliu, cu polițiștii la poartă VIDEO

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu după bătaia din benzinărie, în timp ce pe numele fratelui acestuia s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. „Nu vreau să cred că acești bani au ajuns prin alte părți, pentru că un om cu asemenea probleme, un infractor cu atâtea dosare penale, stă liniștit după asemenea lucru și doarme la el în pat”, a mai spus bărbatul bătut de Dani Mocanu.

„Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, atunci am căzut amândoi jos. jos, m-a lovit din nou Dani Mocanu, cu piciorul, și alți băieți pe care nu-i cunosc. M-am ridicat, am reușit să plec din zona aia, să ies din conflict, dar nu am prea reușit, am fost ținut de Romario Mocanu și Dani Mocanu, pentru a putea fi lovit de fratele lor cel mare, Nando Mocanu. Mi-a dat cu țeava pe spate. Tot încercam să plec de acolo și m-a ținut de braț și m-a lovit în cap, probabil să-mi ia viața”, a mai spus Ionuț Pletosu.

Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia

Manelistul susține că este nevinovat şi că el a fost cel care a încercat să aplaneze conflictul. „Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu.