Dani Mocanu a luat-o din nou pe calea Domnului: “Am genunchii tociți de la atâtea rugăciuni”

Dani Mocanu a luat-o pe calea Domnului. Recent, manelistul s-a declarat foarte iritat de cei care nu îl consideră un om credincios.

06 oct. 2022, 15:53
Dani Mocanu a luat-o din nou pe calea Domnului: “Am genunchii tociți de la atâtea rugăciuni”

Dani Mocanu este unul dintre cele mai controversate personaje din România. De-a lungul timpului, manelistul a avut extrem de multe probleme cu legea însă, de o bună bucată de timp, acesta susține că a luat calea Domnului și că este un om extrem de credincios și iubit de divinitate.

Citește și Victima lui Dani Mocanu, ofertă de o jumătate de milion de euro să-şi retragă plângerea. Manelistul riscă puşcăria!

Chiar dacă se află în arest la domiciliu, Dani Mocanu nu se lasă și vrea cu orice preț  să creeze vâlvă în jurul său. De data aceasta, manelistul  a fost foarte deranjat de cei care nu îl cred un om credincios.

Recent, Dani Mocanu a publicat un  filmuleț în care cântă despre Dumnezeu, însă comentariile negative nu au întârziat să apară. Deranjat de internauții care susțin că îl caută pe Dumnezeu doar în momentele când are probleme, manelistul a reacționat dur.

În ciuda tuturor ilegalităților pe care le-a comis de-a lungul vieții, Dani Mocanu se declară un adevărat creștin. Însă, oamenii nu sunt de aceiași părere cu el și îl acuză că se roagă la Dumnezeu doar atunci când are probleme.

Internauții au ținut să reamintească manelistului că și în urmă cu 6-7 ani avea piese despre credință și Dumnezeu, însă Dani Mocanu susține că acum este un alt om și că are genunchii tociți de la atâtea rugăciuni. În plus, el a declarat că se roagă mai mult atunci când este bine, decât atunci când are probleme. Totodată, manelistul a subliniat faptul că pe el și familia lui nu îi doboară nimic pentru că sunt iubiți de Dumnezeu.

Citește și Dani Mocanu cere o avere pentru o piesă cu dedicaţie. Cât trebuie să plăteşti ca să ai o manea personalizată VIDEO