Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu, atac la Tzancă Uraganu: „Eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă”

Succesul lui Dani Mocanu pare să fi stârnit invidia colegului său de breaslă Tzancă Uraganu. Cel puţin asta este informaţia pe care o deţin unii dintre fanii lui Dani Mocanu.

21 iul. 2021, 11:59
Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu, atac la Tzancă Uraganu: „Eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă”

Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu a realizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Instagram, în cadrul căreia urmăritorii i-au putut adresa orice întrebare. Una dintre întrebări a fost cea referitoare la presupusa invidie pe care Tzancă Uraganu ar manifesta-o faţă de el.

Rivalitate în lumea maneliştilor

Fratele meu nu știu… eu știu atât: eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă. E normal să fie și lume care nu se mai împacă cu ideea asta. Dacă e invidios pe mine, înteleg, daca nu sa ii dea Dumnezeu sanatate”, a fost răspunsul pe care Dani Mocanu i l-a dat fanului său.

Rivalitate în lumea maneliştilor

Dani Mocanu a revenit pe locul 1 în trending cu piesa „Puşcăriaşu’”, o manea care conţine referinţe biblice

Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din întreaga țară. După o pauză de șapte luni, Dani Mocanu a revenit în forță cu o nouă piesă care a ajuns deja pe primul loc în trendingul românesc și a adunat nu mai puțin de 3,7 milioane de vizualizări.

Citeste si Dani Mocanu, metoda incredibilă pentru a scăpa de puşcărie. Ce le-a transmis judecătorilor

Am avut o promisiune faţă de Dumnezeu, iar acum I-am cerut voie din nou să vă trimit la culcare”, „E darul meu, şi-o spun cu tupeu, Bărbosul e prietenul meu” sunt două dintre versurile noii manele lansate de Dani Mocanu, „Puşcăriaşu”.

În luna noiembrie a anului trecut, cântăreţul a anunţat că se pocăieşte, nu va mai cânta manele și se va dărui întru totul lui Dumnezeu pe care Îl va Preaslăvi prin cântări creștine.

Ce avere are Dani Mocanu

Întrebat de un internaut ce avere are, Dani Mocanu i-a răspuns că are o avere uriaşă, dar că nu îi poate dezăvălui suma exactă pentru că ar putea avea probleme cu Poliţia.

Am bani mulți de tot, mai mulți decât visam vreodată, dar nu mă pot arată la adevărata mea valoare financiara fiindca am probleme cu politia”, susține manelistul.

Citeste si Mesajul primit de Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor ar fi susținut că actorul de la Hollywood ar fi tatăl său natural