Dani Mocanu, prima reacție după ‘vizita’ mascaților: „Mă bufnește râsul. E și de râs, și de plâns”

Dani Mocanu, prima reacție după 'vizita' mascaților. Manelistul a vorbit despre ultima descindere a mascaților la el acasă, care a avut loc în dimineața zilei de 24 august. Artistul a precizat că nu-și explică prezența acestora, dat fiind că se află în arest la domiciliu de o perioadă destul de lungă de timp.

30 aug. 2023, 09:40
Dani Mocanu, prima reacție după ‘vizita’ mascaților: „Mă bufnește râsul. E și de râs, și de plâns”
Dani Mocanu, prima reacție după 'vizita' mascaților

Dani Mocanu, prima reacție după ‘vizita’ mascaților. Cântărețul nu-și explică de ce au bătut mascații la poarta sa în condițiile în care e în arest la domiciliu de o bună bucată de vreme. Acesta a mai precizat că nu i-au fost dezvăluite prea multe amănunte din dosarul ce a generat percheziția.

Citește și: Adrian Beleaua Corduneanu se rupe în figuri pe TikTok, din arestul la domiciliu. Interlopul „s-a luat la trântă” cu Dani Mocanu și Alex Stoica

Dani Mocanu, prima reacție după ‘vizita’ mascaților

Eu, de-a lungul timpului, m-am obișnuit cu descinderile, cu perchezițiile, spre rușinea mea, că nu e un lucru cu care să te mândrești, însă, de data aceasta, chiar am fost uimit din cauza faptului că eu deja mă aflam în arest domiciliar și mi s-a părut atunci când i-am auzit la poartă pe băieți și am zis: ‘Domnule, cum este posibil dacă sunt la arest la domiciliu să mai vină mascații?’.

Adică, e imposibil. În sfârșit, au venit, au percheziționat casa. Nu mi-au spus speța, mi-au zis că deocamdată este totul secret și nu îmi pot da mai multe detalii. Deci, de un an mi-am văzut doar de treaba mea, stând doar la mine în curte. Nu știu ce ar putea să mai fie. Mă bufnește râsul. E și de ras, și de plâns, pentru că îmi sperie copiii, am și eu trei puișori, trei fetițe, am și trei nepoței, am familie.„, a declarat Dani Mocanu, la Antena Stars.

Dani Mocanu, comportament agresiv și limbaj vulgar pe rețelele sociale

Dani Mocanu se confruntă cu probleme cu legea, iar în momentul de față se află în arest la domiciliu. Cântărețul apare foarte des în fața fanlilor pe rețelele sociale și face tot felul de live-uri pe Tik Tok.

Recent a intrat într-un live pe Tik Tok, unde a socializat cu niște tiktokeri de culoare din străinătate. Ei au jucat faimoasele meciuri de pe rețeaua socială, iar străinii s-au bucurat de victorie în fața lui. Tinerii au fost foarte fericiți, iar manelistul le-a cerut să mai joace un meci ca să-și ia revanșa, mai ales că stabiliseră de la început că vor juca trei meciuri.

Lucrul acesta nu s-a întâmplat pentru că tiktokerii au ales să-l părăsească pe Dani Mocanu și să închidă live-ul cu el. De aici până la o reacție neașteptată din partea artistului a mai fost dor un pas. A început să aibă un vocabular agresiv, să-i jignească pe străini și să facă referire la faptul că sunt de culoare și că nu ar fi trebuit să aibă încredere în ei.