Dani Mocanu, primele declaraţii după ce a fost eliberat din arest: „Dorm și eu liniștit”

Dani Mocanu, primele declaraţii după ce a fost eliberat din arest. În urmă cu câteva zile, manelistul a fost reținut de oamenii legii, inițial pentru 24 de ore, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

01 aug. 2022, 14:51

Dani Mocanu, primele declaraţii după ce a fost eliberat din arest. Imediat ce a ajuns acasă, manelistul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi anunţă prietenii virtuali că este bine şi că îşi va continua activităţile.

Dani Mocanu, primele declaraţii după ce a fost eliberat din arest

Știți bine că am avut probleme din nou cu legea și am fost arestat. Motivul pentru care proiectul Iuda a întârziat. Acum sunt acasă și totul e bine. Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul”, este mesajul scris de Dani Mocanu pe Instagram.

În cursul dimineții de joi, 28 iulie 2022, domiciliul lui Dani Mocanu din Argeș a fost vizat de percheziții. La scurt timp, cântărețul a fost reținut de oamenii legii într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Cine este tânăra pe care a batjocorit-o Dani Mocanu într-un clip

Recent, artistul a fost protagonistul unui clip în care… urinează pe o tânără. Clipul umilitor a făcut înconjurul reţelelor sociale stârnind indignare şi controverse. La scurt timp, Dani Mocanu a ieşit public cu o replică, el explicând că este vorba despre o tânără de morvauri uşoare. La rândul ei, tânăra a postat şi ea un clip pe TikTok în care şi-a exprimat punctul de vedere. Fata a povestit că totul s-a întâmplat de comun acord, fiind mai mult o colaborare cu Dani Mocanu.

,,Oficial am făcut video în colaborare cu Dani Mocanu, când îmi dă cu jetul. Știu că majoritatea o să fiți foarte revoltați și supărați pe chestia asta. El și-a deschis un cont, eu îl aveam deja. Așa că am decis să facem colaborare”, a explicat tânăra, pe contul ei de TikTok. (Citeşte AICI mai multe detalii)