Yoannes se teme de Dani Mocanu: „Am primit amenințări din partea lui”

Yoannes se teme de Dani Mocanu, după ce anul trecut, cei doi au început un război pe reţelele de socializare. Soțul Narcisei Moisa a făcut parte dintr-un grup de influenceri care a fost invitat la inaugurarea unei bănci în Dubai.

24 iun. 2022, 12:08
Yoannes se teme de Dani Mocanu: „Am primit amenințări din partea lui”
Yoannes se teme de Dani Mocanu

Yoannes se teme de Dani Mocanu. Manelistul i-a atacat pe cei care au plecat în Emiratele Arabe Unite, într-un videoclip urcat pe Tik Tok, printre care se afla şi Yoannes. Acesta spune că vechile neînțelegeri nu s-au stins și că este amenințat de artist. Îi este frică să nu pună ameninţările în practică.

Citeşte şi: Dani Mocanu, un nou videoclip controversat după ce a fost anchetat în dosarul maltratării unui leu: „Nu a fost sedat sau dresat”

Yoannes se teme de Dani Mocanu

Treaba este mai veche între noi, dar eu crezusem că s-a încheiat acest subiect. Am primit niște amenințări din partea lui și din acest motiv am și făcut un video pe Tik Tok ca să aflu dacă are ceva cu mine, să știu și eu să fiu pregătit. Mă mai văd cu el pe acolo, pe dincolo și știu că el este mai nebun așa.

Acum am avut câteva zile libere și a trebuit să fac pasul acesta, ca să aflu și eu, pentru că mă simt amenințat. Vreți să vă mint? Mă simt amenințat! El e mai nebun, are și prieteni mai… știți ce spun.

El mi-a făcut aceste amenințări prin telefon. Am înregistrare cu el în care mă înjură foarte urât. Nu pot să spun acum. Mă amenință că mă prinde, că îmi face… Nu știu de unde până unde își permite el lucruri de genul acesta cu mine. Frățiorul lui făcuse niște Tik Tok-uri și ne jignea și pe mine și pe Narcisa, vorbea foarte urât”, a spus Yoannes, despre Dani Mocanu.