Dani Mocanu susține creșterea demografică a României. Manelistul își învață fanii cum să facă copii, din arest la domiciliu: „Dacă n-aveți cu cine, la nimereală, dă-i și colo și colo”

Manelistul Dani Mocanu le-a spus fanilor săi, în timpul unei transmisiuni live pe Tik Tok, că ar trebui să facă cât mai mulți copii.

03 iun. 2023, 10:03
Dani Mocanu susține creșterea demografică a României. Manelistul își învață fanii cum să facă copii, din arest la domiciliu: „Dacă n-aveți cu cine, la nimereală, dă-i și colo și colo”
Dani Mocanu le spune fanilor să facă cât mai mulți copii

Dani Mocanu le-a spus fanilor săi, în timpul unui live pe Tik Tok, că românii ar trebui să facă cât mai mulți copii, pentru a crește ca popor, dând ca exemplu chiar situația lui. În urmă cu câteva luni, întrebat câți copii are, manelistul a răspuns: „Trei fete și cred că doi băieți”.

„Dacă aveți copii, să vă trăiască copiii! Dacă n-aveți copii, puneți mâna și faceți copii, panaramelor, nu fiți nebuni! Faceți copii, șapte, opt, zece! Și eu am, m-ați înțeles? Dacă n-aveți cu cine, la nimereală, dă-i și colo și colo și colo. Dă-i să creștem ca popor că suntem șmecheri, suntem inteligenți, ne descurcăm, ați înțeles?”, spune Dani Mocanu.

Citește șu: Dani Mocanu, comportament agresiv și limbaj vulgar pe rețelele sociale, din arestul la domiciliu. Cine l-a înfuriat atât de tare pe manelist

@pricinaadrian #danimocanu #misiuneatiktok #viral #foryoupage #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #fyp #foryou ♬ sunet original – Ady🥰Adytzu🥂

Chiar dacă nu este căsătorit, manelistul are în total cinci copii. Despre femeile care l-au făcut tată nu se știu foarte multe, dar, în urmă cu doi ani, acesta spunea despre ele că nu sunt demne să facă parte din familia lui.

Citește și: Tras pe dreapta în arest la domiciliu, Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux. Cum arată Mercedes-ul la care renunţă manelistul: „Sunt doar câteva în România”

Astfel, pentru că mămicile copiilor lui sunt departe de aceștia, de ei se ocupă mama lui Dani Mocanu. Manelistul nu își dorește să se căsătorească prea curând.

„Mama fetițelor nu locuiește cu familia, mama mea are grijă de fetițele mele. Nimeni nu-i interzice mamei să-și vadă copiii. Poți să ai o sută de femei și să ai copii cu fiecare dintre ele, că relația mege sau nu merge este una, dar copiii sunt altceva.

Sunt două categorii de femei, femeile care duc o viață normală, își respectă familia, își respectă partenerul și acele femei merită tot respectul. Nu m-aș căsători niciodată”, spunea Dani Mocanu în urmă cu mai mult timp.