Tras pe dreapta în arest la domiciliu, Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux. Cum arată Mercedes-ul la care renunţă manelistul: „Sunt doar câteva în România”

Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux. Manelistul a fost trimis în judecată sub acuzația de tentativă de omor. Cântărețul de manele este judecat în arest la domiciliu, pentru bătaia din benzinărie, din august 2022.

28 apr. 2023, 11:31
Tras pe dreapta în arest la domiciliu, Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux. Cum arată Mercedes-ul la care renunţă manelistul: „Sunt doar câteva în România”
Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux

Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux, după ce la sfârşitul anului trecut făcea un live, în care îşi distrugea maşina. Gestul neaşteptat care i-a uimit pe fani a fost făcut după ce a pierdut o provocare.

Citeşte şi: Bia Khalifa face dezvăluiri șocante despre relația cu Dani Mocanu: „Încercau să-mi facă rău”

Dani Mocanu îşi vinde bolidul de lux

Recent, manelistul a anunţat că îşi vinde maşina, pentru că este arestat la domiciliu şi nu are cum să o folosească. Nu a dezvăluit preţul pe care îl cere, însă a precizat că este un model business, fiind doar câteva în România.

Salutare, dragii mei prieteni! Sunt arestat la domiciliu şi nu mai am ce face cu maşina, aşa că va fi pusă la vânzare. Este un Mercedes S-Class, sunt câteva în România, e business class, nu comparaţi cu alte modele, vă rog mult de tot.

Pentru hateri, am schimbat şi bara, ştiţi că am făcut eu o provocare pe TikTok, a venit bara nou-nouţă, ţiplă, direct din reprezentanţă. Maşină încă este în garanţie, are folia pe ea. Sper să vă bucuraţi de ea şi plimbare liniştită în cea mai mare siguranţă şi cel mai mare confort„, este mesajul transmis de manelist.

@danimocanu10S Class-ul meu il gasiti la ➡️ Auto-Plus trade♬ Dubstep Action Music(850586) – Pavel

Dani Mocanu are probleme de sănătate

Este unul dintre cei mai urmăriţi manelişti şi se bucură de comunitate numeroasă pe reţelele sociale, astfel că artistul a ţinut să îi înştiinţeze pe prietenii virtuali că nu va putea filma noul videoclip, pentru că nu se simte bine.

Dani Mocanu a lămurit situația pe InstaStory, acolo unde a menționat că are doar ”o mică răceală”, dar care nu-i permite să-și desfășoare activitatea în această perioadă.

Trebuia să filmez la piesa mult așteptată Frații, dar planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu. El a hotărât să-mi trimită o mică răceală să nu mai pot filma și așa am decis până mă refac să lansez piesa asta pentru EL. Valurile Vieții. Dumnezeu să fie cu voi- Amin”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Câţi bani face Dani Mocanu din TikTok: „Platforma asta mi-a adus foarte mulţi bani, cu toate astea, mi-aş dori să se închidă, să dispară definitiv”

Dani Mocanu câştigă mulţi bani din TikTok, după cum el însuşi recunoaşte. Spune, însă, că nu păstrează toți banii, ci îi folosește în scopuri nobile și ajută oamenii cu ei. Cu toate astea, Dani Mocanu spune că nu ar avea niciun regret dacă această platformă ar dispărea.

Câţi bani face Dani Mocanu din TikTok

TikTokul mi-a adus foarte mulţi bani. De când am intrat pe TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari până acum. Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma„, a dezvăluit manelistul pe TikTok.

Câţi bani face Dani Mocanu din YouTube

Dani Mocanu are peste 3,3 milioane de abonaţi pe YouTube, ceea ce înseamnă că venitul pe care-l obţine din această platformă este unul semnificativ. Potrivit site-ului socialblade.com, câştigul lunar al lui Dani Mocanu este cuprins între 4.500 şi 72.100 de dolari. Făcând o medie, însă, Dani Mocanu câştigă aproximativ 10.000 de dolari pe lună, ceea ce înseamnă 120.000 de dolari pe an din YouTube.

Citeste si Cum arată o zi obişnuită din viaţa lui Dani Mocanu. Ce face manelistul atunci când mascaţii îi bat la uşă. VIDEO

Chiar dacă par foarte mulţi bani, dacă Dani Mocanu ar fi locuit în America, câştigurile lui anuale din YouTube ar fi fost mult mai mari, aproximativ 865.000 de dolari, asta pentru că reclama este plătită mult mai avantajos peste Ocean.

Conform unui interviu pentru Playtech, Dani Mocanu a câștigat cei mai mulți bani din muzică, fiind adesea numărul 1 în trending-ul de pe YouTube.

În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților!”, a dezvăluit Dani Mocanu.

Citeste si Dani Mocanu și Victor Micula, discuție aprinsă pe Tik Tok: „N-am să cedez psihic pentru că eu sunt șmecher, băi, eu sunt calificat”